Forum » Omrežja in internet » povezava crkuje večkrat na dan za par minut
povezava crkuje večkrat na dan za par minut
kokpa ::
Pozdravljeni,
imam sledeči problem ki me spravla ob živce.
Imam siolov iskratel ganymede822++ in linksys wrtgl54 router povezan skupaj in updatatan na zadnji firmware. Stvar je lepo delovalo, zdaj pa kakšen mesec ali več pa prekinja povezavo tko za par minut in spet deluje ene 10 min pa spet crkne in to se ponavlja v nedogled. Ne vem kaj bi lahko narobe takole imam povezano že leto in pol in je delovalo. Če grem v brskalnik grem pod linksys router in dam connect mi vrže vn ip adress coudn't get from ppoe server.
prosim za pomočččččč
imam sledeči problem ki me spravla ob živce.
Imam siolov iskratel ganymede822++ in linksys wrtgl54 router povezan skupaj in updatatan na zadnji firmware. Stvar je lepo delovalo, zdaj pa kakšen mesec ali več pa prekinja povezavo tko za par minut in spet deluje ene 10 min pa spet crkne in to se ponavlja v nedogled. Ne vem kaj bi lahko narobe takole imam povezano že leto in pol in je delovalo. Če grem v brskalnik grem pod linksys router in dam connect mi vrže vn ip adress coudn't get from ppoe server.
prosim za pomočččččč
DOOM_er ::
mah teli linksysi so bolj kot ne k ce je verzija 4 ali koliko. sam imam 2.1 in mi je šele normalno začel delovati po namestitvi tomatota nanj
Robots will steal your job. But that's OK
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linksys WRT45GLOddelek: Omrežja in internet | 2929 (1532) | SaXsIm |
» | WRT54GL me ne spusti na Facebook :OOddelek: Omrežja in internet | 3891 (3536) | Er333 |
» | Linksys WRT54GL ne dela???Oddelek: Omrežja in internet | 11625 (9136) | Kyou |
» | Kateri firmware uporabiti za router LinkSys WRT54G (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7022 (5095) | plavko61 |
» | Povezava: wireless router -> access pointOddelek: Omrežja in internet | 3437 (3230) | pujsek_ |