Forum » Operacijski sistemi » "Ko ugasnem računalnik, se mi še enkrat zažene"
"Ko ugasnem računalnik, se mi še enkrat zažene"
xdejvid ::
Ko hočem ugasniti računalnik (start > izklopi računalnik), se mi računalnik še enkrat zažene...včasih pa se normalno ugasne. Tudi ko kliknem na gumb "stanje pripravljenosti", se mi ponovno zažene. Kupil sem nov disk (bila potreba), naložil nove XP-je in problem je ostal. Sicer pa računalnik dela brez težav. Any idea?
- premaknil iz Programska oprema: bluefish ()
xdejvid ::
za druge, če bodo imeli kdaj ta problem, sicer mi ni jasno zakaj to deluje, a mi je uspelo...
imam ASUS p5gd1pro; nadzorna plošča > system > strojna oprema > upravitelj naprav > mrežna kartica > lastnosti > upravljanje porabe > odkljukaš "za varčevanje z energijo dovoli računalniku da izklopi to napravo"
imam ASUS p5gd1pro; nadzorna plošča > system > strojna oprema > upravitelj naprav > mrežna kartica > lastnosti > upravljanje porabe > odkljukaš "za varčevanje z energijo dovoli računalniku da izklopi to napravo"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava z matično ploščo....najbržOddelek: Pomoč in nasveti | 731 (627) | SaggyD |
» | virus da ali ne?Oddelek: Pomoč in nasveti | 766 (660) | Malajlo |
» | Odpovedal računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1957 (1439) | gt55gre |
» | računalnik se ugaša ob up/downloaduOddelek: Pomoč in nasveti | 1674 (1329) | r0x |
» | ADSL na enem računalniku ne delaOddelek: Omrežja in internet | 1781 (1474) | ali3n |