Forum » Kaj kupiti » Kateri tiskalnik
Kateri tiskalnik
Faceman ::
Ne morem se odločiti med dvema tiskalnikoma in sicer Lexmarkom Z33 in HP-jem 656 C.
Oba staneta tam okrog 10 tisoč in sta v bistvu najcenejša tiskalnika, ampak za moje potrebe čisto dovolj kvalitetna.
Me zanima kerega se bolj splača kupit, al pa če ma kdo kake dobre/slabe izkušnje s katerim.
Lexmark ima resolucijo 1200x2400 dpi, HP pa le 600x600. Sam ma baje Lexmark majhne kartuše in jih je težko (oziroma drago) polnit.
Hvala za nasvete.
Oba staneta tam okrog 10 tisoč in sta v bistvu najcenejša tiskalnika, ampak za moje potrebe čisto dovolj kvalitetna.
Me zanima kerega se bolj splača kupit, al pa če ma kdo kake dobre/slabe izkušnje s katerim.
Lexmark ima resolucijo 1200x2400 dpi, HP pa le 600x600. Sam ma baje Lexmark majhne kartuše in jih je težko (oziroma drago) polnit.
Hvala za nasvete.
msmiha ::
Naj te resolucija ne zavede, ker ima HP odlično PhotRed (al je photo smart) tehnologijo, ki drastično izboljša sliko pa še črnila za polnjenje se da zelo lahko in poceni dobit.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Pepo ::
Med tema dvema ta poceni tiskalnikoma je Lexmark 33 dalec boljsi, kajti HP 656 je dobival vseskozi same slabe testne ocene (paca, mokra slika, velika poraba crnila) glede kvalitete in visokih stroskov natisa ene strani. Lex pa ima kar dobre testne ocene, celo boljse od svojih vecjih bratov. Drugace so HP boljsi od Lexov, a pri teh dveh tipih je stvar ravno obratna. In mislim, da ima tehnologiojo, o kateri pise Nsmiha, sele HP 845, ki je odlicen printer, a stane 23 jurjev. In tinta od Lexa se zdaj dobi malone ceneje od Hp jeve, kar pa za 33, ki ima nove, manjse kartuse, ne drzi povsem.
Tehnika ljudstvu!
Han ::
Izogibaj se teh cenenih tiskalnikov, ki niso vredni niti tolarja. Kup plastike, ki pljuva bled zmazek...
HP DeskJet 845C dobiš že za slabih 19k SIT.
HP DeskJet 845C dobiš že za slabih 19k SIT.
aambro ::
Jest sem kupu HP Deskjet656C v Leclercu, k je bil v akciji. To pa zato, ker sem mel Prej Canona BJC4400 z neuporabnimi kartusami in glavo in me je to cenej prslo kot da bi zamenjal canonove glave&kartuse, "pa se nov tiskalnik sem mel".
AMPAK
Pri akciji je na skatli pisal z mikrodrobnim tiskom, da ta posebna ponudba ne vsebuje USB kabla (si morte mislit :))), kar sem seveda pogruntal sele doma. Ker pa je v manualu pisal, da je v paketu to zraven, sem se sel bunit in so mi dal enga, k jim je ostal v skladiscu. (drugac stane okol 2kSIT).
Je pa grde oblike, grde barve, veliko plastike (kot pri vseh printerjih, ampak tle so pa se posebej pretiraval v volumnu), ki pa ne sluzi niti eni dodatni koristni funkciji - recimo vsaj zlaganju sprintanega papirja na poseben predalcek.
Zdej k mam dva printerja skoraj brez kartus oz. glav, me pa zanima tole: a se sploh da kje prodat take (sicer izpravne) printerje al eh bols da jih kaki teti podarim (prodam )??
AMPAK
Pri akciji je na skatli pisal z mikrodrobnim tiskom, da ta posebna ponudba ne vsebuje USB kabla (si morte mislit :))), kar sem seveda pogruntal sele doma. Ker pa je v manualu pisal, da je v paketu to zraven, sem se sel bunit in so mi dal enga, k jim je ostal v skladiscu. (drugac stane okol 2kSIT).
Je pa grde oblike, grde barve, veliko plastike (kot pri vseh printerjih, ampak tle so pa se posebej pretiraval v volumnu), ki pa ne sluzi niti eni dodatni koristni funkciji - recimo vsaj zlaganju sprintanega papirja na poseben predalcek.
Zdej k mam dva printerja skoraj brez kartus oz. glav, me pa zanima tole: a se sploh da kje prodat take (sicer izpravne) printerje al eh bols da jih kaki teti podarim (prodam )??
Jon ::
Z33 !!!!!!!!!! definitivno
- Z33 je nov tiskalnik, HP 600 pa je 6 let stara tehnologija v novi in lepi plastiki - (to zadne case kar precejkrat ponavljam) ;)
- Z33 neprimerno hitrejsi (vec sob v glavi)
- Z33 lazji za refill ob isti kvaliteti izpisa (poceni!;)
- Z33 bolj user-friendly
- HPja 656c prodaja samo ugledno ime.
resolucija je pa itak uglavnem hip-hip-marketinski trik,.. ne oziraj se na to pri brizgalnikih za 10k :)) pri laserjih je pa ze bolj vazno :)
oba tiskalnika uporabljam redno, in si za 656 res ne morem spomniti niti ene prednosti..! Z33 mi vcasih slabo potegne papir in je slika slabo poravnana, ampak se niti ne sekiram ;>
- Z33 je nov tiskalnik, HP 600 pa je 6 let stara tehnologija v novi in lepi plastiki - (to zadne case kar precejkrat ponavljam) ;)
- Z33 neprimerno hitrejsi (vec sob v glavi)
- Z33 lazji za refill ob isti kvaliteti izpisa (poceni!;)
- Z33 bolj user-friendly
- HPja 656c prodaja samo ugledno ime.
resolucija je pa itak uglavnem hip-hip-marketinski trik,.. ne oziraj se na to pri brizgalnikih za 10k :)) pri laserjih je pa ze bolj vazno :)
oba tiskalnika uporabljam redno, in si za 656 res ne morem spomniti niti ene prednosti..! Z33 mi vcasih slabo potegne papir in je slika slabo poravnana, ampak se niti ne sekiram ;>
[Eraser] ::
Ok mam namen kupit epson c62 ..me zanima kaj mislite o njem?????
ne bom odpiral nove slicne teme ..zato kar tukaj nadaljujem :)))
ne bom odpiral nove slicne teme ..zato kar tukaj nadaljujem :)))
[Eraser] ::
Halooooooooo a je za odgovor na vprasanje res potrebno vedno odprti novo temo????????
Ali pa nima nihce izkusenj z epson c62 ????
Ali pa nima nihce izkusenj z epson c62 ????
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kartuše...količina črnila...kje kupiti...Oddelek: Kaj kupiti | 4594 (3952) | Brane2 |
» | Cheap-Ass tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 3917 (3341) | TheJack |
» | Kupujem nov printerOddelek: Kaj kupiti | 972 (866) | mlakar |
» | *tiskalnik inkjet* kako poceni tiskati?Oddelek: Kaj kupiti | 2370 (2122) | nodes |
» | Kateri tiskalnik za 25kSIT ?Oddelek: Kaj kupiti | 1450 (1345) | Han |