» »

Kupujem nov printer

Kupujem nov printer

mlakar ::

Živjo
kupujem nov printer, k sedanji moj Lexmark 3200 počas že šepa, in sedaj kupujem en cenejši printer, pa ne vem kaj kupiti. Zanima me kateri printerji so trenutno najbolj splača kupiti za ceno do 16k;( , ker ne potrebujem boljšega. Pa če mi loh mal poveste zakaj in kako je kej s kartušami (cena, in če se dobi neoriginalne).
LP:D

Sims ::

Canon, ma ločene barve 3 in eno črno, tudi kupiš jih psebaj, vendar so pri cenjejših(manjših) modelih male kartuše in se hitrop porabijo. Prednost proti HP je, da lahko vsako barvo posebej kupiš, so pa nekje 3000 SIT. Mislim pa da so bile tudi po 1500 (neoriginal)...

Maš tud HP, samo so dražje kartuše, ima pa eno črno pa barvno skupaj(tri barve). Samo, ko pri HP kupiš kartušo še zraven menjaš glavo...

Jon ::

Priporocam ti, da ostanes kar pri Lexmarku... Z33, 34, 35, ki ga potem refillas. Printa lepo, hitro in poceni.

ostale tiskalnike v tem razredu ti odsvetujem:
Epson C20ux - prepocasen, tekst ni nevemkaj, fotografije na dobrem papirju pa so res lepse od lexmarka, ampak ne toliko, da bi bilo vredno ;>
HP DJ 656c -zastarel, se umika iz prodaje - pocasen, slab, drage kartuse, tezaven refill
tudi cenejsi Canoni so bolj zalost, zabava se zacne sele tam pri S-520 za 50k ;>

obstaja pa neki nov low-cost HP 3325 ki ga se nisem videl v zivo.. cena je ravno okoli 15-17k ce se ne motim, ampak po specifikacijah vidim da ima zelo zelo majcene kartuse, dober refill pa se ne obstaja /ker je popolnoma nov printer/

no upam, da sem ti olajsal odlocitev :)

Ej bw_ havala ti.
A mi loh še poveš kako je kej s kartušam, u teh z Lexmarki so manjše krtuše kot pa v 3200. in kolk stanejo za z karuše, a se dobi neoriginalne da bi blo mal cnej in kje se bi dal to dobit? Kako je pa pri epsonih s kartušami?

BigHugo ::

Mlakar, a lahko poveš, kako ti printer šepa. A ti mogoče paca oz. slabše printa. Če ti paca, ga je potrebno samo ščistiti in ti bo pol delal kot nov.

LP BigHugo

Jon ::

mlakar:
ja, od Z33 kartuse so res manjse, stanejo pa vseen okol 8k vsaka;> ampak ni problema, pazi samo, da bos z novim printerjem dobil obe kartuse. Ko se spraznejo, jih nafilas, crnila imajo na www.tintatisk.com , pa se marsikje drugje, a jaz priporocam TT:)
drgac pa, neoriginalnih kartus se za lexmarka sploh ne dobi, mogoce kvecjemu obnovljene, a s temi se nimam izkusenj.

epsonova situacija s kartusami je sicer bolsa, originalne so cenejse, dobi se kompatibilne, obstaja tudi refill. ampak Z33 mi je v vseh pogledih bolsi (subjektiven vtis po nekaj mescih dela z obemi), zato bi med cheap printerji izbral tega

pa dobro printaj!;>

Ne ne paca čist nč, sam se mo pozna da je že str, pa full listov not uleče(tok kokr jih je notr), ap še kartuš mi je zamnkal, pol me pa cenj pride če kupm en printer za 15k pa še nov bo:D, a se dobijo kje kj cenejše kartuše?
LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Kaj kupiti
796161282 (856) scipascapa
»

Nova anketa: s čim hranite vaš tiskalnik?

Oddelek: Novice / Ankete
385405 (4305) KoKi
»

Cheap-Ass tiskalnik

433914 (3338) TheJack
»

*tiskalnik inkjet* kako poceni tiskati?

112366 (2118) nodes
»

Tiskalnik kater?