Forum » Omrežja in internet » napaka smtp strežnika pri palmu
napaka smtp strežnika pri palmu
Cwetto ::
S palmom se prek ir povezujem z mobilcem na internet. No in se povezujem v moj poštni predal na s5.net. In za pop3 strežnik lepo napišem strežnik od s5.neta, torej mx.s5.net in pošto lepo dobim na palma.
Ko pa vpišem smtp strežnik od Mobitela (ker se pač povezujem prek njega), ki je smtp.pinkponk.com , pa mi napiše "smtp server error". A kdo ve, kaj je narobe??? Sem mogoče narobe črkoval strežnik, mogoče kakšna črtica vmes manjka? Ali je kaj drugega narobe.
Ko pa vpišem smtp strežnik od Mobitela (ker se pač povezujem prek njega), ki je smtp.pinkponk.com , pa mi napiše "smtp server error". A kdo ve, kaj je narobe??? Sem mogoče narobe črkoval strežnik, mogoče kakšna črtica vmes manjka? Ali je kaj drugega narobe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol mail, T-2 internetOddelek: Omrežja in internet | 18850 (17198) | barakus |
» | Napaka 0x800C0133 - OutlookOddelek: Pomoč in nasveti | 8434 (8350) | Širajzl |
» | thunderbird, pošta in ZDAOddelek: Pomoč in nasveti | 1003 (933) | klanjsekII |
» | vprašanja v zvezi z novico "Siol does it again" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 13597 (11074) | Bakunin |
» | Siol does it again (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17307 (17307) | Bakunin |