Forum » Pomoč in nasveti » Driverji za kamero Panasonic NV-GS15
Driverji za kamero Panasonic NV-GS15
Dromar ::
LP!
Punci sem nabavil kamero Panasonic NV-GS15, ker sem dobil pač zelo ugodno ponudbo in se je splačalo, pa tudi rabila je kamero.
Problem nastane v točki, ko ugotoviva, da zraven nisva dobila driverjev (rabljena kamera)...
Sem že pregledal povsod po netu in jih nikjer ni, razen če si pripravljen plačat 40€ za download...
Če kdo pozna kako spletno stran z driverji, bi prosil za link.
Najlepša hvala za Vaše odgovore
Punci sem nabavil kamero Panasonic NV-GS15, ker sem dobil pač zelo ugodno ponudbo in se je splačalo, pa tudi rabila je kamero.
Problem nastane v točki, ko ugotoviva, da zraven nisva dobila driverjev (rabljena kamera)...
Sem že pregledal povsod po netu in jih nikjer ni, razen če si pripravljen plačat 40€ za download...
Če kdo pozna kako spletno stran z driverji, bi prosil za link.
Najlepša hvala za Vaše odgovore
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Webcam nabija CPU na 100%Oddelek: Strojna oprema | 3085 (2773) | Jablan_Jr |
» | vista in hp web camOddelek: Operacijski sistemi | 1380 (1308) | mevden |
» | Problem, ki ga ne zna rešiti nihčeOddelek: Pomoč in nasveti | 2090 (1332) | dzinks63 |
» | Windows Server 2003 - problem z gonilniki (Logitech, ATI TV)Oddelek: Operacijski sistemi | 1225 (996) | Spc |
» | Firewire kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7557 (6705) | BadWolf |