Forum » Konzole » PS3 zamenjava hdd
PS3 zamenjava hdd
kinca ::
Na PS3 sem zamenjal originalni trdi disk (40gb) z novim 500gb. Po namestitvi novega diska je sistem zahteval datoteko z 3.41 firmwarom, katero sem imel na usb ključku. Do tu je šlo vse ok, naredil sem varnotno kopijo starega sistema in ga namestil na formatiran nov disk. Na starem disku imam igro Zen pinball katero sem kupil v PSN, sedaj pa mi konzola ob zagonu Zen pinballa zahteva ponovno registracijo sistema v playstation network. Konzola ni povezana z internetom, tudi ne mislim nadgrajevati firmwara.
Imate kakšno idejo kako rešiti to neprijetnost?
Zen pinball je bil pošteno kupljen v Playstation storu in preko neta prenešen na konzolo, backup je bil narejen z originalno programsko opremo konzole.
Imate kakšno idejo kako rešiti to neprijetnost?
Zen pinball je bil pošteno kupljen v Playstation storu in preko neta prenešen na konzolo, backup je bil narejen z originalno programsko opremo konzole.
St235 ::
Nov disk zahteva ponovno registracijo. Kar pomeni, da moraš naredit iosti račun (user pass) in zadevo povezat na internet. Z starim FW to ne bo šlo.
Poskusi pogooglat kako je s tisti forami ko preko proxija dostopaš do stora nedovisno od fw verzije.
Poskusi pogooglat kako je s tisti forami ko preko proxija dostopaš do stora nedovisno od fw verzije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oldies goldies (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 11648 (2050) | blabling2 |
» | PS3 Plus + (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 8422 (5367) | scipascapa |
» | PS3 Prosim za nasvet in pomočOddelek: Konzole | 2513 (2280) | Trixyy |
» | Kupovanje iger na PS StoruOddelek: Konzole | 3531 (2942) | St235 |
» | Vaše najljubše Commodore64 igre (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5656 (5656) | El Nino |