Forum » Pomoč in nasveti » webcam
webcam
IronSky14 ::
lp
imam problem - sem dubila rauno nov labtop in ima vgrajeno kamero juhuuu :) imam pa problem ker ne vem kako se uklopi in potem dela slike z njo... a rabim kak program posebn za to? a mi lahk priporoča kdo kak program za downloadat?
thnx :)
imam problem - sem dubila rauno nov labtop in ima vgrajeno kamero juhuuu :) imam pa problem ker ne vem kako se uklopi in potem dela slike z njo... a rabim kak program posebn za to? a mi lahk priporoča kdo kak program za downloadat?
thnx :)
inbox ::
Moraš imet instaliarne driverje (oz. če je bil operacijski že gor, potem je to naloženo). MSN, skype itd.. jo zaznata sama, ko začneš videoklic. Za kaj bi jo uporabljala, da ti vemo svetovat ker programček potrebuješ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brisanje Netframe work-a?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2092 (1713) | mitja12345 |
» | Kontakti iz androida "googla" na nokio ?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1282 (1147) | Mr Hilter |
» | Prosim za pomoč- izgubljene slike in posnetki- "crknjen" in formatiran diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1335 (1265) | Naya |
» | Ali obstaja kak "čistilec" za windows mobile ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1440 (1236) | krneki0001 |
» | Iz kamere na dvdOddelek: Programska oprema | 2185 (2065) | CaqKa |