Forum » Programska oprema » NUJONO - OFFICE 2000
NUJONO - OFFICE 2000
Ram_z ::
Imam 2 operacijska sistema win 2000 pro in win2000 server na eni masini. Pa masino p4 1.8 and other stuff. Problem imam sledec:
Office 2000 je bil instaliran v server ediciji in nato v profesional ediciji v isto mapo. Problem je ta ker mi office v server ediciji dela v pro pa ne. Oz ko odprem word se mi za trenutek pokaze potem pa ga zapre. Ne morem pa odinstalirat office ker potem se mi to odraza tudi v server ediciji. Se da na kaksen nacin da se instalira office v drug direktorij al pa karkoli drugega. Prosim za kakrsno koli pomoc. Sem proval ze vse tudi to da sem pobrisal register in da bi mi ga zaznalo potem kot da ga ni instaliranega in bi potem instaliral v drug direktorij . ampak ni ratalo.
Tnx za vse
Office 2000 je bil instaliran v server ediciji in nato v profesional ediciji v isto mapo. Problem je ta ker mi office v server ediciji dela v pro pa ne. Oz ko odprem word se mi za trenutek pokaze potem pa ga zapre. Ne morem pa odinstalirat office ker potem se mi to odraza tudi v server ediciji. Se da na kaksen nacin da se instalira office v drug direktorij al pa karkoli drugega. Prosim za kakrsno koli pomoc. Sem proval ze vse tudi to da sem pobrisal register in da bi mi ga zaznalo potem kot da ga ni instaliranega in bi potem instaliral v drug direktorij . ampak ni ratalo.
Tnx za vse
- premaknilo: bastadu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AERO v Windows 10!Oddelek: Operacijski sistemi | 632 (560) | Ghost007 |
» | TeamViewer nedosegljiv, vdor kljub pričevanjem uporabnikov zanikajo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 15905 (10133) | Saul Goodman |
» | Linux - Kje se naučiti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 18838 (16454) | NeMeTko |
» | Zmanjšanje odzivnosti Win 7Oddelek: Operacijski sistemi | 1465 (881) | k4vz0024 |
» | Win xp / Win XP dual boot kako?Oddelek: Operacijski sistemi | 1707 (1499) | StratOS |