Forum » Elektrotehnika in elektronika » izdelava tiskanega vezja
izdelava tiskanega vezja
Sycroft ::
zivjo,
pred kratkim sem dobil navdih da bi za kolega naredu neko zadevo pa me zanima, kaksna je najlazja varianta tiskanja in jedkanja? Ker bi rad naredil samo en primerek se mi ne splaca kupovat materiala. Sem pa pripravljen nekomu placat. Poznate koga, ki to dela? Dela to kdo sam doma pa je pripravljen za "pivo ali dva tri" men eno ploscico zjedkat?
pred kratkim sem dobil navdih da bi za kolega naredu neko zadevo pa me zanima, kaksna je najlazja varianta tiskanja in jedkanja? Ker bi rad naredil samo en primerek se mi ne splaca kupovat materiala. Sem pa pripravljen nekomu placat. Poznate koga, ki to dela? Dela to kdo sam doma pa je pripravljen za "pivo ali dva tri" men eno ploscico zjedkat?
Aljaz1980 ::
Kaj ko bi povedal iz kod prbližno si, kako veliko vezje bi to bilo, debelina linij...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Aljaz1980 ()
VolkD ::
Jaz ti naredim, pod pogojem, da prideš do mene. Sem iz okolice Divače.
Preden zaspiš zapri oči. Preden zapreš oči, ustavi avto.
ubistvu sem na relaciji ljubljana kamnik. res hvala za enkrat za ponudbe, ko dobim material se oglasim!!
lp
lp
Kakšen material ? Laminat lahko dobiš pri meni free. Pa še kaj takega bi se našlo.
evo sedaj imam malo vec info. glede materiala sem mislil na same komponente ce pa koga zanima bom pa izdelal megadrum.
potreboval bi izdelat 3 tiskanine. pa morda se 1 ali 2 za vhodne jacke.
za izdelavo sem pripravljen nekaj odstet jasno, da se boste lahko greli s kaksnim kuhanim vinom ali cajem ali dvema:)
potreboval bi izdelat 3 tiskanine. pa morda se 1 ali 2 za vhodne jacke.
za izdelavo sem pripravljen nekaj odstet jasno, da se boste lahko greli s kaksnim kuhanim vinom ali cajem ali dvema:)
No takole je. Pripravi to kar potrebuješ izjedkat v pdf obliki. To je najlažje, ker zadrži prave dimenzije. Ker ne verjamem, da boš sam kreiral tiskanino mi lahko tudi daš link do filma tiskanine. Potem se dogovoriva dalje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava tiskanega vezja (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 11604 (4335) | driver_x |
» | MATERIAL KONIC TERMOMETROVOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 815 (519) | vostok_1 |
» | Folija za TIV z laserjemOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3479 (3069) | bmandl |
» | Čitalec sim karticOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2046 (1734) | bmandl |
» | UsmernikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3942 (3512) | 16F84 |