Forum » Pomoč in nasveti » Problem s tiskalnikom
Problem s tiskalnikom
acko ::
Imam tiskalnik HP 3180 ki je delal na računalniki povsem normalno(imam sistem vista) nato pa se mi je sistem podrl in sem ga na novo inštaliral. Od takrat ko probam inštalirat tiskalnik mi pride do tam kjer piše naj priklpim z USB tiskalnik z računalinkom, nato se nič n edogaja 25 minut in na koncu napiše da tiskalnik ni bilo mogoče povezat z računalnikom. Zdi se kot da računalnik ne zazna povezave ima kdo kakšno rešitev?
Duhec ::
Nisi povedal, če takrat dejansko tudi vklopiš USB kabel ali ga imaš med inštalacijo vseskozi povezanega med PC in tiskalnikom ?
Preizkusi drugače.
Deinštaliraj tiskalnike, ki jih imaš v mapi Tiskalniki.
Deinštaliraj ves SW že narejenih inštalacij okoli tega tiskalnika.
Restartaj komp in počakaj, da se sistem naloži. Zdaj vklopi tiskalnik in ga poveži na nek USB vhod ter desno spodaj opazuj, če sistem zazna novo napravo. Če jo, potem ti USB kot HW dela in imaš SW problem.
Poročaj.
Preizkusi drugače.
Deinštaliraj tiskalnike, ki jih imaš v mapi Tiskalniki.
Deinštaliraj ves SW že narejenih inštalacij okoli tega tiskalnika.
Restartaj komp in počakaj, da se sistem naloži. Zdaj vklopi tiskalnik in ga poveži na nek USB vhod ter desno spodaj opazuj, če sistem zazna novo napravo. Če jo, potem ti USB kot HW dela in imaš SW problem.
Poročaj.
acko ::
USB vklopim ko inštalacija to od mene zahteva. Nekdo mi je svetoval anj grem v nadzorno ploščo in tiskalnik dodam saj ga tam prej ni bilo vendar imam sedaj težave pri prepoznavanjau katera USB vrata so katera. Mi zna kdo pomagat s tem ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laserski tiskalnik, kateriOddelek: Kaj kupiti | 9806 (6998) | MStrix |
» | Računalnik zazna tiskalnik kot neznano napravoOddelek: Strojna oprema | 1589 (1407) | Duhec |
» | Windows xp bluescreenOddelek: Pomoč in nasveti | 2152 (1833) | Duhec |
» | Software za tiskalnik HP in Windows7Oddelek: Operacijski sistemi | 1953 (1623) | zegi2 |
» | TISKALNIK hp deskjet 5150Oddelek: Strojna oprema | 2573 (2139) | energetik |