Forum » Pomoč in nasveti » SB16 emulacija v w2k s sb live!
SB16 emulacija v w2k s sb live!
kivi113 ::
Zdravo
Kako naštimam emulacijo soundblasterja 16 v w2k, da bom še naprej lahko igral kako staro dosovsko igrico. Imam SB Live! 5.1 value, se mi zdi. In KTA 133A plato z duronom 900.
Na original driver cedeju sem našel direktorij DOSDRV, ampak v njem ni nobenega setup.exe programa, niti inštalacijski program ne vpraša, če bi rad vklopil emulacijo. Sem tudi iskal po creative forumu pa tudi nisem našel. Mogoče je treba samo kompletno inštalirat vse skupaj ali kaj?
tnx za odgovore
Kako naštimam emulacijo soundblasterja 16 v w2k, da bom še naprej lahko igral kako staro dosovsko igrico. Imam SB Live! 5.1 value, se mi zdi. In KTA 133A plato z duronom 900.
Na original driver cedeju sem našel direktorij DOSDRV, ampak v njem ni nobenega setup.exe programa, niti inštalacijski program ne vpraša, če bi rad vklopil emulacijo. Sem tudi iskal po creative forumu pa tudi nisem našel. Mogoče je treba samo kompletno inštalirat vse skupaj ali kaj?
tnx za odgovore
- spremenil: kivi113 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik za virtualizacijoOddelek: Strojna oprema | 1779 (1260) | x45 |
» | Windows 95 emulacija na Windows MobileOddelek: Mobilne tehnologije | 1567 (1311) | krneki0001 |
» | Formatiranje viste problemOddelek: Operacijski sistemi | 3095 (2444) | Gutjerez |
» | Sožitje winxp in linux za povprečnega uporabnika računalnikaOddelek: Operacijski sistemi | 1452 (1391) | CCfly |
» | Igre na linux (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 3824 (3146) | CCfly |