Forum » Pomoč in nasveti » Profesionalno čistilo za LCD zaslon
Profesionalno čistilo za LCD zaslon
ss1234 ::
Rabim res dober cistilni kit(tekočina+krpica) in ne enega takega ki samo razmaže še bolj. Usi so mi rekli da naj kupim od Eizota čistilo ki pa ga je nemogoče naročiti ce zivis v Sloveniji. Ali mi lahko kdo priporoči enga res dobrga.
Rippy ::
Ne uporabljam namenskega čistila ampak je pa večina čistil za steklo primernih in papirnate brisače.
HighBane ::
Ne uporabljam namenskega čistila ampak je pa večina čistil za steklo primernih in papirnate brisače.
niso čistila za steklo škodljiva za LCD -je?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: HighBane ()
fosil ::
niso čistila za steklo škodljiva za LCD -je?
So ja, oziroma kakšno mogoče ni, ampak ne vem če se splača tvegat.
Sicer pa mi ni jasno kaj počnete z monitorji, da rabite neka huda čistila.
Vlažna krpa je čisto dovolj.
Tako je!
jJack ::
misek ::
V trgovini Chiptrade sem enkrat čisto slučajno kupil Belkin : Laptop and HDTV Cleaning Kit. Vsebuje žele in krpico. Po čiščenju je zaslon na prenosniku izgledal bolje kot takrat, ko sem prenosnik kupil. Ne vem pa ali je čistilo "profesionalno"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako vi čistite zapacane monitorjeOddelek: Zvok in slika | 2299 (1738) | starfotr |
» | S čim čistite notranjo stran veterobranskega stekla?Oddelek: Loža | 11017 (2751) | YaN-cH |
» | S čim očistiti zaslon prenosnika/monitorja?Oddelek: Zvok in slika | 6371 (5489) | petrca |
» | Čiščenje LCD monitorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 5225 (3513) | undertacker |
» | LCD monitor vs. čistilo StelexOddelek: Pomoč in nasveti | 5471 (3782) | DeeCoy |