» »

LCD monitor samo utripne

LCD monitor samo utripne

#000000 ::

Napaka je kot že omenjeno, ob pritisku gumba za vklop monitor samo utripne za cca pol sekunde al pa celo manj, in ne zgodi se nič, sem ga odprl in pogledal če je kaj osmojeno ali napihnjeno pa vse zgleda zdravo.
Kaj bi še lahko bila napaka ?

bom prilepu slikce ko se nafilajo baterije, tolk o kvaliteti eneloop, vedno ko rabiš so prazne ;((

evo slikce

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: VolkD ()

boysta ::

Čisto preprosto če ti slika samo utripne si imel isti problem kot jaz na Smasungu BW 206 Torej govorima o napajalnem delu backlighta
Menjava konenzatorjev in bo 100% delalo konenzatorji te pridejo 3EUR jas sem menjo in že delam dalje 5 mesecev od menjave deluje monitor brezhibno

če potrebuješ cel panel me pokliči na 031 204 140 pa se lahko zmenima za prevzem!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: boysta ()

_pobesneli_ ::

Poglej če vidiš sliko, če jo vidiš vendar zelo temno je problem v backlightu. Jaz sem imel podoben problem, ob vklopu ekrana se je prizgal za 2 sekundi potem pa je osvetljitev ugasnila. Kriv je bil hladen spoj na vezju, ki skrbi za backlight. Na enem kondenzatorju je bil hladni spoj. Tako da lahko tudi poskusis najprej pogret s spajkalnikom lote na napajalnem vezju.
Gregor

boysta je izjavil:

Čisto preprosto če ti slika samo utripne si imel isti problem kot jaz na Smasungu BW 206 Torej govorima o napajalnem delu backlighta
Menjava konenzatorjev in bo 100% delalo konenzatorji te pridejo 3EUR jas sem menjo in že delam dalje 5 mesecev od menjave deluje monitor brezhibno

Hm samo zgledajo pa vsi kondenzatorji zdravi, aja keri so na napajalnem delu al naj menjav vse ki so na plati ?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Firefox ga biksa

Oddelek: Programska oprema
8737 (647) Wox
»

Nov compaq CQ61 ne da se namestit win xp

Oddelek: Pomoč in nasveti
6706 (661) #000000
»