» »

Firefox ga biksa

Firefox ga biksa

#000000 ::

Ne vem ampak odkar sem pred cca 3 tedni posodobil firefox na verzijo pred 3.6.6. mi jebe mater v nulo, ko recimo pišem mi zamujajo črke tko da se miljonkrat zmotim ker stisnem tipko in črke še nekaj čas ne pokaže seveda to ne dela vedno ampak občasno, nima pa veze ali imam odprte 3 tabe ali 25 enkrat ja drugič ne, pol recimo na ebayu mi od danes kar odenkrat ne pokeže več polja za vnos sporočila prodajalcu, al pa ko sem nekja gledal facebook pa to skoz neki refreša in serje. Ima še kdo take težave ??

Aja kdo ve kaj je ta plugin kontejner ?

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: bluefish ()

ttommy ::

Google pravi:
Ta plugin ni pomemben za tvoj sistem,ampak tega procesa se naj ne bi zaključevalo,razen v primeru,da povzroča probleme.
Poskusi ga zapreti.
Gamer

Ja kokr sem opazu če ga zaprem mi ne dela video na youtube

Kaj pa če Firefox odstraniš,poženeš kak program za čiščenj registra in na novo naložiš Firefox?
Gamer

Hja bi samo imam ne vem kolk gesel, certifikat ipd. bi rabu 3 ure da vzpostavim nazaj.

Vse si lahko shraniš-vse od Firefox v Documents and settings in Program files nekam kopiraš,po ponovni inštalaciji pa jih zamenjaš.Samo v documents and settings moraš možnosti mape narediti,da ti prikaže skrite datoteke in mape.
Gamer

hojnikb ::

plugin-container je posebi proces od firefoxa, v katerem laufaju plugini, zato se ti pol yt sesuje če to ugasneš.
Če te FF zejbava ga uninstalli pa zbriš profile mapo (%appdata%\Mozilla\Firefox\Profiles)
#brezpodpisa

Wox ::

Aja kdo ve kaj je ta plugin kontejner ?

O tem imaš info TUKAJ.

Kaj pa če Firefox odstraniš,poženeš kak program za čiščenj registrain na novo naložiš Firefox?

Kaj bi s tem pridobil? Kateri program zna "počistiti" register in ob tudi ve kaj pravzaprav počenja?

Zaenkrat poskusi kot ti svetuje hojnikb in pusti register na miru.
Commodore 64

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kam se shranijo zaznamki v Mozilla Firefox

Oddelek: Programska oprema
142089 (1697) PARTyZAN
»

Thunderbird prašanje

Oddelek: Programska oprema
81574 (1425) gregaster