Forum » Programska oprema » Firefox ga biksa
Firefox ga biksa
#000000 ::
Ne vem ampak odkar sem pred cca 3 tedni posodobil firefox na verzijo pred 3.6.6. mi jebe mater v nulo, ko recimo pišem mi zamujajo črke tko da se miljonkrat zmotim ker stisnem tipko in črke še nekaj čas ne pokaže seveda to ne dela vedno ampak občasno, nima pa veze ali imam odprte 3 tabe ali 25 enkrat ja drugič ne, pol recimo na ebayu mi od danes kar odenkrat ne pokeže več polja za vnos sporočila prodajalcu, al pa ko sem nekja gledal facebook pa to skoz neki refreša in serje. Ima še kdo take težave ??
ttommy ::
Google pravi:
Ta plugin ni pomemben za tvoj sistem,ampak tega procesa se naj ne bi zaključevalo,razen v primeru,da povzroča probleme.
Poskusi ga zapreti.
Ta plugin ni pomemben za tvoj sistem,ampak tega procesa se naj ne bi zaključevalo,razen v primeru,da povzroča probleme.
Poskusi ga zapreti.
Gamer
Kaj pa če Firefox odstraniš,poženeš kak program za čiščenj registra in na novo naložiš Firefox?
Gamer
Vse si lahko shraniš-vse od Firefox v Documents and settings in Program files nekam kopiraš,po ponovni inštalaciji pa jih zamenjaš.Samo v documents and settings moraš možnosti mape narediti,da ti prikaže skrite datoteke in mape.
Gamer
hojnikb ::
plugin-container je posebi proces od firefoxa, v katerem laufaju plugini, zato se ti pol yt sesuje če to ugasneš.
Če te FF zejbava ga uninstalli pa zbriš profile mapo (%appdata%\Mozilla\Firefox\Profiles)
Če te FF zejbava ga uninstalli pa zbriš profile mapo (%appdata%\Mozilla\Firefox\Profiles)
#brezpodpisa
Wox ::
Aja kdo ve kaj je ta plugin kontejner ?
O tem imaš info TUKAJ.
Kaj pa če Firefox odstraniš,poženeš kak program za čiščenj registrain na novo naložiš Firefox?
Kaj bi s tem pridobil? Kateri program zna "počistiti" register in ob tudi ve kaj pravzaprav počenja?
Zaenkrat poskusi kot ti svetuje hojnikb in pusti register na miru.
Commodore 64
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kam se shranijo zaznamki v Mozilla FirefoxOddelek: Programska oprema | 2089 (1697) | PARTyZAN |
» | Thunderbird prašanjeOddelek: Programska oprema | 1574 (1425) | gregaster |
» | Trojanski konjOddelek: Pomoč in nasveti | 4097 (3708) | KaiCris |
» | Firefox problem - please helpOddelek: Pomoč in nasveti | 1878 (1710) | Klemzz |
» | Mozilla FireFox 0.9 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 7145 (7145) | NoUse4AName |