Forum » Pomoč in nasveti » Kater je najbolj učinkovit način za čiščenje Scythe Mugna?
Kater je najbolj učinkovit način za čiščenje Scythe Mugna?
ZuPk0 ::
Rad bi spucal mojga Mugna ampak nimam kompresorja (spihal sem ampk vseeno je zelo svinjsko med "režami") Dobil sem idejo, da bi odšraufal tistih 10 matic zgoraj oz. a mogoče kdo ve če se lahko to naredi, ker sm mislil nekako ga razstaviti oz. a se da use une plasti aluminija vn dat (pač te cooling fins) ??? pa bi vsako posebi spucal magar s krpo ?
Prosm ne zamert moji neumnosti ampak to mi je padlo na pamet in sem zelo ferbčen če je zadeva izvedljiva. :D
Hvala za vnaprej!
Prosm ne zamert moji neumnosti ampak to mi je padlo na pamet in sem zelo ferbčen če je zadeva izvedljiva. :D
Hvala za vnaprej!
- zavaroval slike: bluefish ()
BlaY0 ::
_Dejan_ ::
Dobil sem idejo, da bi odšraufal tistih 10 matic zgoraj oz. a mogoče kdo ve če se lahko to naredi, ker sm mislil nekako ga razstaviti oz. a se da use une plasti aluminija vn dat (pač te cooling fins) ??? pa bi vsako posebi spucal magar s krpo ?
Imaš doma plin da boš nazaj nafilal heatpipe? če imaš pol razšraufaj drugače ne. Dvomim pa da če boš odprl heatpipe da boš lahko pobral rebra dol...
ASUS P5E3, INTEL Q6600(3000Mhz 333x9), ATI HD 2600XT,
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prah v računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 5636 (4765) | dela |
» | Pranje računalniških komponentOddelek: Pomoč in nasveti | 6373 (4617) | erex |
» | Spihovanje-čiščenje računalnika z kompresorjem, je to pametno počet?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4033 (3594) | Dami |
» | Čiščenje komponentOddelek: Strojna oprema | 1532 (1172) | bzp |
» | Čiščenje PC jaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2254 (1692) | schurda |