» »

Čudno delovanje računalnika

Čudno delovanje računalnika

whiteghosted ::

Računalnik mi že nekaj časa ne dela tako kot je treba, šteka, zdaj pa se je še pojavilo to, da na namizju ne morem več odpret neke vsebine če kliknem ikono, se samo osenči, odpre pa ne, pa tudi drugih stvari mi noče odpirati.
Prosim za pomoč.

FeKa ::

Najlažja rešitev ti je formatiranje računalnika, verjetno imaš kakšen virus oz kaj podobnega kar ti blokira računalnik, s programi za odstranitev virusov neboš verjetno nič dosegel lahko še se le poslabša (:

Lp
How will we ever know if we never try? (:

Ja, js sm pa glih mislo da mam preslab anti virus...

Poglej na kolko ti dela procesor (%) če je preveč obremenjen pa ti nimaš nobenega večjega programa zagnanega potem je verjetno kakšen virus (:

Kje pa to pogledam, pa ka nej nardim, če nimam cd-ja od windowsow za formatirat?

uhuhu,... Delovanje procesora preveriš pod "Task Manegger" (Ctrl+Alt+Del) pa ti tam piše na koliko % deluje tvoj procesor (:
Za windowse pa najbolše da si nabaviš kakega ko se spozna na to ker če se sam nisi s tem delal, je najbolše da niti tega sam ne delaš (:

http://forum.swpower.si/viewtopic.php?t...

Najdo sem tale vodič, drugače pa sem malo razmišljal da bi si potegnil windows iz neta.

To je potem tvoja odločitev ampak če še tega nisi nikoli sam delal ti tega ne priporočam (:

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HP overheating

Oddelek: Pomoč in nasveti
407049 (6431) fr4nc
»

ram

Oddelek: Pomoč in nasveti
141069 (857) Seljak