Forum » Pomoč in nasveti » Zatikanje slike pri igrah
Zatikanje slike pri igrah
gabrca ::
Prosil bi za pomoč, pri nastavitvah oz. ne vem kaj naj naredim. Problem je sledeč, vsaka igra, na rač. (prenosniku) mi po 5 min začne štekati, šteka kakšne 3 minute in spusti, potem spet in to se skoz ponavlja. Sprva sem mislil da samo igranje preko online, ker mi ping tudi zelo naraste ko začne štekati, vendar sem poskusil še ostale igre, single play in isto. Rač. sem formatiral, dodal nove driverje (različne) directx, vse pa nič. Zanimam me kaj bi lahko še naredil. Rač: Asus dual core 2.20Ghz 4G Rama, grafična Geforce GT220M 1Gb. Poskusil sem tudi starejše igre ki nimajo velikih zahtev in isto. Hvala za pomoč.
drzni86 ::
Jst bi rekel da se ti prenosnik pregreva!
A začne ventilator na prenosniku delat na ful (zelo glasno)?
Poizkusi naložit kakšen program za merjenje temperatur (npr. HW monitor), ga zalaufaj in pejdi mal špilat potem pa poglej na kolk so narasle teperature.
Poizkusi naložit kakšen program za merjenje temperatur (npr. HW monitor), ga zalaufaj in pejdi mal špilat potem pa poglej na kolk so narasle teperature.
gabrca ::
Jst bi rekel da se ti prenosnik pregreva!
Bom preveril, čudno se mi zdi ker je star šele 2 meseca.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali je normalna temperatura?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1337 (835) | loveJDM |
» | Pregrevanje grafične kartice pri prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 645 (590) | Shaolin |
» | Program za merjenje temperature procesorjaOddelek: Programska oprema | 5680 (4309) | Spajky |
» | Kako ugotoviti vzrok za zmrzovanje racunalnika?Oddelek: Operacijski sistemi | 2542 (1985) | darkolord |
» | p3 1.3GHz se pregreva - se mi zdiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1056 (955) | ali3n |