Forum » Operacijski sistemi » Win7-Format
Win7-Format
syti ::
Pozdrav!
Maja sem kupil prenosnik od toshibe.. Na njem je naložen widnows 7 premOA (84x).. Ker mi ne deluje dobro bi ga rad formatiral..
Imam cd od 32x windows 7 premium, ga lahko naložim z prejšnim Cd-keyom, ki je zapisan na računalniku?
In če se seveda da z prejšnim keyom, me zanima kje bi lahko dobim 84x windows 7?
Maja sem kupil prenosnik od toshibe.. Na njem je naložen widnows 7 premOA (84x).. Ker mi ne deluje dobro bi ga rad formatiral..
Imam cd od 32x windows 7 premium, ga lahko naložim z prejšnim Cd-keyom, ki je zapisan na računalniku?
In če se seveda da z prejšnim keyom, me zanima kje bi lahko dobim 84x windows 7?
syti ::
mogoče kdo ve, če se da z cd-keyom, ki je zapisan na spodnji strani računalnika?
ali pa še bolše, bi lahko kako drugače povrnil widowse na default in zraven izbrisal vse podatke?
ali pa še bolše, bi lahko kako drugače povrnil widowse na default in zraven izbrisal vse podatke?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: syti ()
techfreak :) ::
Obstaja program, ki ti shrani trenutne podatke o Windows aktivaciji in jih lahko potem po ponovni namestitvi obnoviš.
V večini primerov pa bi tudi cd-key na spodnji strani računalnika moral zadostovati, vendar boš mora za aktivacijo poklicati na Microsoft.
V večini primerov pa bi tudi cd-key na spodnji strani računalnika moral zadostovati, vendar boš mora za aktivacijo poklicati na Microsoft.
fosil ::
Obstaja program, ki ti shrani trenutne podatke o Windows aktivaciji in jih lahko potem po ponovni namestitvi obnoviš.
Kater program pa je to?
To pomeni, da ti zadeve po instalaciji ni treba aktivirat?
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows 8 (nakup) (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Operacijski sistemi | 57025 (38766) | mtosev |
» | Licenčni Widnows 7 vključeni z prenosnikomOddelek: Operacijski sistemi | 1066 (797) | THE1B1 |
» | Windows 7 nadgradnja za lastnike viste in sprememba jezika?Oddelek: Operacijski sistemi | 1864 (1657) | BostjanP |
» | Windows Vista Home Premium Install CDOddelek: Operacijski sistemi | 4091 (3341) | ender |
» | Prednaloženi WindowsiOddelek: Pomoč in nasveti | 13476 (12123) | `ripper` |