Forum » Operacijski sistemi » RTMPS in Linux
RTMPS in Linux
poweroff ::
Morda kdo pozna Arnesovo storitev VOX: vox.arnes.si, ki omogoča videokonference.
No, izvedel sem, naj Linux ne bi znal "govoriti" RTMPS. Je to res? VOX mi sicer normalno deluje z Linuxom. Malo sem googlal in našel kup strani, kjer folk piše, da mu je RTMPS delal z Linuxom... Ima kdo več informacij? Zadeva res ne dela, ali samo ne dela out-ot-tha-box?
No, izvedel sem, naj Linux ne bi znal "govoriti" RTMPS. Je to res? VOX mi sicer normalno deluje z Linuxom. Malo sem googlal in našel kup strani, kjer folk piše, da mu je RTMPS delal z Linuxom... Ima kdo več informacij? Zadeva res ne dela, ali samo ne dela out-ot-tha-box?
sudo poweroff
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amis tv na PC ? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 38036 (21492) | dunda |
» | Skype uvaja nadležne pogovorne oglase (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19110 (16051) | poweroff |
» | Spet težave z omrežjem SkypeOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7031 (4959) | Markoff |
» | WarVOX - orodje za wardialing preko VOIP sistemovOddelek: Novice / Varnost | 3274 (2495) | poweroff |