Forum » Pomoč in nasveti » Bios zafrkava, kaj zdaj?
Bios zafrkava, kaj zdaj?
bozicm92 ::
I mam plata Qdi kudoz7. In sm upgradav bios iz 3.2 na 3.4 ( umesne verzije 3.3 NI ). Ko nekaj časa delam v windowsih98, se mi začnejo sesuvati. Javlja mi razne napake. Pri zagonu mi javi da ni mogoče naložiti emm386.
Potem pa v naslednji vrstici napiše, da ga je naložilo 26K. Stvar izgleda, kot da ne bi imel dovolj ram-a. Čeprav ga imam 512 DDR. Pri prejšnji verziji biosa ni bilo napak!
Kaj naj naredim??
Lahko bios naložim nazaj na 3.2??
Vsaka pomoč dobrodošla!!
Ciao
Dodatek by V-i-p: Drugič piši malo lepše, no !
Potem pa v naslednji vrstici napiše, da ga je naložilo 26K. Stvar izgleda, kot da ne bi imel dovolj ram-a. Čeprav ga imam 512 DDR. Pri prejšnji verziji biosa ni bilo napak!
Kaj naj naredim??
Lahko bios naložim nazaj na 3.2??
Vsaka pomoč dobrodošla!!
Ciao
Dodatek by V-i-p: Drugič piši malo lepše, no !
- spremenil: V-i-p ()
McHusch ::
Najprej resetiraj BIOS, če ne bo bolje, naloži nazaj staro različico. As simple as that.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: McHusch ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Overclockanje e6550 ter težava (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 8783 (7119) | Gregc69 |
» | AMD phenom II x4 955 - težave!Oddelek: Strojna oprema | 2438 (1351) | 4letters |
» | Kateri procesor za podnožje AM2 ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4372 (3393) | Mitja358 |
» | Po flashanju BIOSA slabšeOddelek: Navijanje | 880 (771) | shark_nm |
» | Geil UltraX PC 3200 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Navijanje | 10374 (7298) | b0r1s |