Forum » Mobilne tehnologije » sim kartica - problem
sim kartica - problem
DigitalMind ::
Pozdrav.
Uporabljam telefon HTC Tattoo. Na sim kartici imam shranjenih 39 številk, ko pa jih kopiram v telefon mi jih prenese samo 32. Ko poskušam tiste ki manjkajo eno po eno kopirat v telefon, se nič ne zgodi.
Kakšna ideja zakaj je to tako in kako se da to rešit?
Hvala.
Uporabljam telefon HTC Tattoo. Na sim kartici imam shranjenih 39 številk, ko pa jih kopiram v telefon mi jih prenese samo 32. Ko poskušam tiste ki manjkajo eno po eno kopirat v telefon, se nič ne zgodi.
Kakšna ideja zakaj je to tako in kako se da to rešit?
Hvala.
Goldee ::
Kako se znebim multiple vnosov za isto osebo na HTCju? (Android 2.1)
Namreč, sinhroniziran je z mojim google in facebook računom, povrh vsega pa imam še "statične" vnose v telefonski imenik, tako da se mi vsaka oseba pojavi po 3x, ko grem pod "people"....
??
Namreč, sinhroniziran je z mojim google in facebook računom, povrh vsega pa imam še "statične" vnose v telefonski imenik, tako da se mi vsaka oseba pojavi po 3x, ko grem pod "people"....
??
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NLB Klikin (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44432 (8139) | Machete |
» | FURS Preveri račun (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 173897 (58147) | PINki |
» | excel makro in vb, kopiranje vrednostiOddelek: Programiranje | 1325 (1084) | max00slo |
» | 4G omrežje na Samsungu mi ne dela večOddelek: Mobilne tehnologije | 5078 (4556) | Skyfall |
» | vnašanje (papirantih) vprašalnikov v excelOddelek: Programska oprema | 1098 (982) | Blindeye |