» »

Slovenska levica

Slovenska levica

Temo vidijo: vsi
««
118 / 219
»»

Ramon dekers ::

sicer pa a ni golobič rekel da bo odstopil po referendumu? Kako je sedaj s tem? Kakšne retardirane izjave, sami sebi negirajo...

djordjevic ::

Odstopil je že pred referendumom. Džizs krajst, kaj znate eni res samo kvasit prvo, kar vam pade na pamet?
No grave is deep enough to keep us in chains.

joj djordjevic saj vem da si inteligenten, samo včasih določene zadeve preslišim ker imajo na vladi tak mix kdo bo odstopil, kam bo šel, bla bla bla... da težko vzamem kaj za kredibilno izjavo, sem pa len in nisem pogledal.

Vsakomur se lahko zgodi, jasno, toda preden pripelješ kakšno stvar v debato, pa je vendarle smiselno preveriti, ali je sploh verodostojna ali ne. Se ne strinjaš? Ker sicer vržeš senco na ostale svoje trditve.

BlaY0 ::

A tako kot so na RŠ plasirali info da je inšpekcija oglobila nekoga s prevozi.org in s tem naredili precej škode. Potem so se opravičili, da so (po Golobićevo) naredili napako in jo odnesli brez kakršnih koli posledic?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BlaY0 ()

Mr.B ::

A Golobič je odstopil ? HM, katerega so postavili za zamenjavo...
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

Pšenični ::

"A tako kot so na RŠ plasirali info da je inšpekcija oglobila nekoga s prevozi.org in s tem naredili precej škode. Potem so se opravičili, da so (po Golobićevo) naredili napako in jo odnesli brez kakršnih koli posledic? "

Desnica se je naučila igrati po vaše, iz afere Patrija se je naučila da fer playa z strani levice ne bo.

Tko da tud ob zmagi desnice ne bo milosti in tolerance. levico čaka desni valjar, ki bo povozil vse pred sabo, kar bo še ostalo do volitev oziroma po njih od levice.

Milo za žajfo. Končno. Bodo dobili kar so iskali. Bo prišel tud ta čas. Prej ali slej.

Zgodovina sprememb…

MadMicka ::

telbanc, kaj si ti predstavljaš pod tem, da "levico čaka desni valjar, ki bo povozil vse pred sabo"?

A da bo SDS kadrovala po sistemu, ni važn, kok je dobr, samo da je naš? Sej, tko je blo že prej.

USS Liberty ::

http://www.rtvslo.si/slovenija/sd-jeva-...

famiglia Juri celo pokojninsko reformo izkorišča, da bi škodovala Sloveniji. Zlatan in Luka najbrž želita italijanske vojake pri Postojni. Dokler bodo levaki na volitvah v parlamet pošiljali člane družine Juri, so za mene petokolonaši.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Mr.B ::

Ha Ha ha, nekateri res mislite, da je Pahor tisti ki bi rad ostal na oblasti... No lahko pa vzamem model Belgije, in njenega brzvladja, ki pravi, da sicer prišparajo, ker ne delajo novih projektov in razvoja, ampak to se dolgoročno ne izide. No sej res, Trojček, tudi dela po istem principu, samo za težave so krive prejšne vlade.
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

"telbanc, kaj si ti predstavljaš pod tem, da "levico čaka desni valjar, ki bo povozil vse pred sabo"?

A da bo SDS kadrovala po sistemu, ni važn, kok je dobr, samo da je naš? Sej, tko je blo že prej."

Če so pametni bojo začeli na policiji in končali na sodniji.

Vse sranje, ki so ga naredili se bo levičarjem vrnilo na kubik.

"telbanc, kaj si ti predstavljaš pod tem, da "levico čaka desni valjar, ki bo povozil vse pred sabo"?

Ob rezultatu +50 točno to kar sem napisal.

Zgodovina sprememb…

luli ::

MadMicka je izjavil:

telbanc, kaj si ti predstavljaš pod tem, da "levico čaka desni valjar, ki bo povozil vse pred sabo"?

A da bo SDS kadrovala po sistemu, ni važn, kok je dobr, samo da je naš? Sej, tko je blo že prej.

Ne pričakujem, da se bodo zadeve šle najprej na nož! Navijam za ulico. Vse bolj sem prepričan, da se bo zgodila.

"Ne pričakujem, da se bodo zadeve šle najprej na nož! Navijam za ulico. Vse bolj sem prepričan, da se bo zgodila."

Jaz nisem več za ulico, za tiste prave nemire..... Slovenci se sovražimo med sabo. Če se kaj začne se ne bo kmal nehal. Tko da je treba potegnit dobre poteze da ne pride do ulice. Poti nazaj ne bo.....če bo šlo kaj narobe.

Slovenci se nič ne sovražimo med sabo. Kar bi morali sovražiti je :
1. Nepravno državo
2. Korupcijo
3. Nesposobno javno upravo
4. Nesposobno in koruptivno sodstvo
5. Zapravljivo in neučinkovito zdravstvo
6. SOVO, ki deluje proti volji ljudstva in se vmeđšava v notranjepolitične probleme

USS Liberty ::

Slovenci se nič ne sovražimo med sabo.

če misliš, da te levičarji ne sovražijo, si naiven...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

teblanc pravi: "poti nazaj ne bo, če bo šlo kaj narobe". Mislm, kake proklete bedarije, idotski izreki brez kakršnekoli soli, brez kakršnegakoli pomena. Kaj če bo šlo narobe? Kake poti nazaj ne bo?

Drugače pa velja, da so stvari slabše, kot so bile: število brezposelnih je veliko, gospodarska rast stagnira, socialna država usiha, vsi ti kazalci so slabši kot denimo pred tremi leti. Ampak taki ciklusi so dokaj normalna stvar.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MadMicka ()

USS Liberty je izjavil:

Eh tistih ta pravih ni več dosti. Tukaj na forumu sta konkretno dva.
Ko se bomo zrihtali delo v javnem sektorju in naročanje, bo en svoja predavanja med službenim časom opravljal v predavalnici in ne več na forumu, res pa je, da bo ta drugi imel še več prostega časa.

"če misliš, da te levičarji ne sovražijo, si naiven... "

Seveda me sovražijo. Mi tud grozijo po forumih. Če ogledalo obrneš tako da se vidijo še oni malo vanj, je takoj narobe.

"Kaj če bo šlo narobe? Kake poti nazaj ne bo?"

Spomni se študentskih nemirov. Kako je šlo vse po robu, kako so bili posrani v parlamentu.....

Sicer je bilo takole vzdušje, takrat...

Zgodovina sprememb…

MadMicka je izjavil:

teblanc pravi: "poti nazaj ne bo, če bo šlo kaj narobe". Mislm, kake proklete bedarije, idotski izreki brez kakršnekoli soli, brez kakršnegakoli pomena. Kaj če bo šlo narobe? Kake poti nazaj ne bo?

Drugače pa velja, da so stvari slabše, kot so bile: število brezposelnih je veliko, gospodarska rast stagnira, socialna država usiha, vsi ti kazalci so slabši kot denimo pred tremi leti. Ampak taki ciklusi so dokaj normalna stvar.

Čakaj malo ob padcu referendum je borat izjavil: gospodarska rast se viša, brezposelnost pada...a se lahko nehaš zajebavat!

luli je izjavil:

USS Liberty je izjavil:

Eh tistih ta pravih ni več dosti. Tukaj na forumu sta konkretno dva.
Ko se bomo zrihtali delo v javnem sektorju in naročanje, bo en svoja predavanja med službenim časom opravljal v predavalnici in ne več na forumu, res pa je, da bo ta drugi imel še več prostega časa.

ja dva sta, ampak eden je tudi za predčasne volitve in pravi da bo oddal neveljevano glasovnico saj ni izbire.

Zgodovina sprememb…

Pšenični je izjavil:

Desnica se je naučila igrati po vaše, iz afere Patrija se je naučila da fer playa z strani levice ne bo.

Tko da tud ob zmagi desnice ne bo milosti in tolerance. levico čaka desni valjar, ki bo povozil vse pred sabo, kar bo še ostalo do volitev oziroma po njih od levice.

Milo za žajfo. Končno. Bodo dobili kar so iskali. Bo prišel tud ta čas. Prej ali slej.

Kaj imaš v mislih s tem "po vaše"? BTW jaz nisem ne na strani "naših" ne vaših ko se med sabo tepejo za oblast, država je njihov peskovnik, državljani pa kolateralne žrtve. Milo za žajfo praviš... čista mafija. Poleg tega se od nasprotnikov učijo samo slabih reči. Res spodbudno. V zadnjem tednu Janša ni povedal niti ene pametne/racionalne, samo nekaj palamudi in najeda... ovce gredo pa za tistim pastirjem, ki lepše žvižga.

Gregor P ::

Zadnji čas, da v šolah uvedejo politično vzgojo, da malo izobrazijo te "ovce" (ker ne boste verjeli v zahodnih državah imajo v šolah tako politično kot pravno vzgojo; sicer zgolj osnove, ampak dovolj da se ljudje zavedajo svojih pravic in da vedo, kaj lahko pričakujejo od države).
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

krneki0001 ::

Pšenični je izjavil:

A da bo SDS kadrovala po sistemu, ni važn, kok je dobr, samo da je naš? Sej, tko je blo že prej."

Če so pametni bojo začeli na policiji in končali na sodniji.

Vse sranje, ki so ga naredili se bo levičarjem vrnilo na kubik.

Ob rezultatu +50 točno to kar sem napisal.

Na žalost se bo kaj takega uresničilo in spet bomo gledal, kako država še bolj tone, samo zato, da bodo lahko nekateri vrnili milo za drago.
Katerikoli bo že zmagal, noben ne bo delal za nas slovence in za to da bi šli na boljše, ampak zato, da bo ves drek vrnil nasprotni strani. BOLANO!

Ko bi se vsaj že enkrat nehal delit na bele in rdeče, pa kodrllajstaste in raznobarvne, pa na naše in vaše. Za mene zgledajo vsi politiki v sloveniji isto in tudi delajo vsi isto - za težave se samo zgovarjajo na prejšne vlade, kadar je treba kaj resnega narest prestavijo odgovornosta na nas, pa vse kar se da pokradejo.

Zgodovina sprememb…

"Spomni se študentskih nemirov"? Ja in? Kaj je to kaj takega, če vržejo vsakih deset let par ceglov v parlament? Ta prave demonstracije so imeli v Grčiji pa v Španiji. In kaj, a zdej tm ni poti nazaj ali kaj telbanc?

Hehe, kakšnih študentskih nemirov... banda je prišla žurat. Tisti ki so metali kocke so pa prejšnjo noč GTA špilal in so bli še v elementu. Jasno nihče od njih še nikoli ni prebral kakega zakona. Intelekt pa tak...

lexios ::

jype je izjavil:

Karaya 52 je izjavil:

Je pa popolnoma jasno, da od Kresalove ne bomo dobili ničesar drugega kot donkihotovski boj za gejevske privilegije. O gospodarstvu ni rekla niti ne. Pomoje verjame, da ga nosijo škrati iz Indije Koromandije.

Še dobro da ne. Resno bi me skrbelo, če bi ministrica za notranje zadeve razmišljala o gospodarstvu.

Me pa resni skrbi, da o gospodarstvu ne razmišlja kaj veliko minister za gospodarstvo.

No, še dobro, da imamo ministrico za notranje zadeve, ki razmišlja o pravicah izbrisanih in homoseksualcev! ;((

In ker že vidim vprašanje v glavah "nekaterih", že v naprej podajam odg.: Ne, jype, "kršenje pravic homoseksualcev" nikakor ne pripomore k izboljšanju gospodarsko-finančne situacije! Novi družinski zakonik pa tudi ne bistveno! Še enkrat - prioritete!!!

Žal mi je, da tega v Butalah nismo uredili že zdavnaj, j***ga, očitno so prioritete manjšine - potencialnih volilcev, pred prioritetam in dobrobitjo celega naroda... V tem pogledu JJ ni nič boljša opcija (raznim interesnim združenjem je podlegel že na začetku mandata, ko bi mogoče lahko izvajal reforme...)!;)

Podobno ta koalicija - "loss of focus" vse od nastopa mandata dalje, v zagovor jim štejem le, da niso nič slabši kot kakšna od preteklih vlad - treba je priznat, da smo narod butalcev in pestre izbire ni!

So pa prvi, ki so dejansko skoraj 2 leti imeli vse možnosti za reforme - mogoče pa še kdo tule resno meni, da bi pokojninska reforma, krčenje javnega sektorja itd. šlo skozi referendum leta 2005/06, na višku gospodarske rasti? ;((

In so prvi, ki so po predvolilni kampaniji, dejansko začeli z izvajanjem programa in štartali z "novo politiko" - celo brez političnih podtikanj in obračunavanj! Vsaka jim čast!;(( Ej, Golobič, čestitke, odlično izpeljano, res...

Na obzorju je politični in javno-finančni bankrot (že vsaj od leta 2009 dalje) - rezultat dela vseh vlad! Mogoče nam bo kaj lažje, če se znotraj "levih" in "desnih", grupiramo še na "javni sektor", "realni sektor", "študente", "upokojence", "tajkune", "rome"..., a? ;(( :8)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lexios ()

Malajlo ::

Boysi, dokler boste imeli v glavi vsako spremembo le kot "pridobivanje potencialnih volivcev", se nam slabo piše. Ker če runklni blisknete v glavi "Aha, pedri bojo mel s tem pravico več!" in ste apriori takoj proti 99% ostalim izboljšavam, ki so predlagane, potem nam res ni rešitve.

BlueRunner ::

No, še dobro, da imamo ministrico za notranje zadeve, ki razmišlja o pravicah izbrisanih in homoseksualcev!

Glede na to, da so človekove pravice vezane tudi na delo represivnih organov, njihov odnos do kršitev le teh in tudi kršitve, ki jih ta represiven organ lahko povzroča sam, gre ta stvar skozi.

Nisem pa še videl, da se bi policija ukvarjala z izboljševanjem gospodarstva - nižanjem davka, izterjavo dolgov, zagotavljanjem plačilne discipline, prepričevanjem, da je npr. pokojninska reforma dobra stvar.

Žal mi je, da tega v Butalah nismo uredili že zdavnaj, j***ga, očitno so prioritete manjšine - potencialnih volilcev, pred prioritetam in dobrobitjo celega naroda...

Majbolj blesava teorija ever. Mislim... takšno bučko lahko prijavi samo nekdo, ki ni sposoben logičnega razmišljanja.

Če se zanašaš na manjšine kot potencialne volilce, si že v startu v k. Manjšine (razen dveh izrecnih narodnostnih) te ne pripeljejo do parlamentarnega praga, pa če se na glavo postaviš. Torej je ta teorija iz tega konca polomljena.

Če pa delaš še celo v nasprotju "z dobrobitjem celega naroda", potem pa itak nimaš šans.

In ti bi prodal pravljico, da se to dela zato, da bo izvoljena?

Žaljivo za zdravo pamet, ni kaj.

Zgodovina sprememb…

BlueRunner je izjavil:

Nisem pa še videl, da se bi policija ukvarjala z izboljševanjem gospodarstva - nižanjem davka, izterjavo dolgov, zagotavljanjem plačilne discipline, prepričevanjem, da je npr. pokojninska reforma dobra stvar.

To je nekdo narobe prebral in naprej se je narobe interpretiralo. Po moje je bil mišljen gospodarski kriminal in ne gospodarstvo.

Limit-sky ::

Malajlo je izjavil:

Boysi, dokler boste imeli v glavi vsako spremembo le kot "pridobivanje potencialnih volivcev", se nam slabo piše. Ker če runklni blisknete v glavi "Aha, pedri bojo mel s tem pravico več!" in ste apriori takoj proti 99% ostalim izboljšavam, ki so predlagane, potem nam res ni rešitve.

S tem se popolnoma strinjam. Isto je na drugi strani. Ko nekaterim pač ene stvari niso prioriteta, je potrebno zavrniti vsak njihov predlog.
Dober primer je jype (pa ne mislim nič globokega s tem). Se je pač odločil, da svoje prioritete postavi drugače.

Ne? >:D Ok! Tega tudi sam še nisem videl - sicer pa sj videl nisem še marsičesa, npr. da bi se DURS in pristojni organi ukvarjali z utajo davkov, zagotavljanjem plačilne discipline, neplačevanjem prispevkov itd.! Da bi vlada ali kdorkoli v koaliciji v predvolilni kampaniji dajal povdarek z "prepričevanjem, da je npr. pokojninska reforma dobra stvar" in se trudil razvijati konstruktivno debato o tem, pa si mogoče zopet najbrž videl predvsem ti, ane? ;((

Govora je bilo pa izključno o delu ministrice za notranje zadeve, ne o delu policije, ne obračaj izjav! Ne trdim, da nima pristojnosti, sj je v parlamentu zaboga! Če smo pošteni pa novi družniski zakonik nekako bolj sodi pod resor ministra za delo, družino in socialne zadeve, ane ejga? Izbrisani pa nekako skorajda bolj pod ministrstvo za pravosodje... ;)

In ti bi prodal pravljico, da se to dela zato, da bo izvoljena? Žaljivo za zdravo pamet, ni kaj.

Res je! Najbrž to počne ker je dobrega srca, v politiko pa se je podala ker želi mir na svetu in dobro ljudem! Najbrž se zato tudi udeležuje dobrodelnih prireditev? To pravljico pa prodajaj sam!;)

Reforme v mandatu leta 2004-2008 niso bile v interesu JJ, SDS-a ali koga? A Jankovič tudi obiskuje vrtce in osnovne šole, ker to sodi v njegov protokol? Več zdrave pameti bi pričakoval predvsem od tebe...

Se strinjam, ni nam rešitve!

Zgodovina sprememb…

BlueRunner ::

Govora je bilo pa izključno o delu ministrice za notranje zadeve, ne o delu policije, ne obračaj izjav! Ne trdim, da nima pristojnosti, sj je v parlamentu zaboga!

Ministrica za notranje zadeve s stanjem gospodarstva nima kaj veliko. Ravno tako tudi ni v parlamentu, temveč je v vladi.

Upam, da še ločiš izvršilno od zakonodajne oblasti.

Res je! Najbrž to počne ker je dobrega srca, v politiko pa se je podala ker želi mir na svetu in dobro ljudem! Najbrž se zato tudi udeležuje dobrodelnih prireditev? To pravljico pa prodajaj sam!

Pravljice prodajaš ti, jaz zagotovo ne. Ne te, ne katere druge. Vidim pa, da ti gre zelo dobro izpod prstov kar neko nabijanje v 3 k. Če nekdo ne verjame v tvojo pravljico, potem mu takoj pripišeš neko drugo praviljico, ki si jo znova sam izmišljuješ.

Kr neki...

Zgodovina sprememb…

Ravno tako tudi ni v parlamentu, temveč je v vladi.

Ok, lapsus.

Upam, da še ločiš izvršilno od zakonodajne oblasti.

Seveda! Ena je naša, druga njihova, al kako že?>:D

Se je pač odločil, da svoje prioritete postavi drugače.

Natanko to je problem! Pa ok, naj pač vsak postavi svoje prioritete po svoje - javni sektor naj postavi svoje prioritete, realni svoje, študenti svoje, upokojenci svoje... Pa srečno!;(( Smo že tam! ;)

Pravljice prodajaš ti, jaz zagotovo ne. Ne te, ne katere druge. Vidim pa, da ti gre zelo dobro izpod prstov kar neko nabijanje v 3 k. Če nekdo ne verjame v tvojo pravljico, potem mu takoj pripišeš neko drugo praviljico, ki si jo znova sam izmišljuješ.

Moje osebno mnenje, ki ne spremeni problema prioritet te vlade in volilcev! Tudi tak stručko kot si ti lahko zgolj ugiba o ozadju potez LDSa!

Ministrica za notranje zadeve s stanjem gospodarstva nima kaj veliko.

Tudi s "pravicami homoseksualcev" - kljub tvojemu pametovanju - nima prav veliko! Ima svoje delovno področje, ki (opet po mojem osebnem mnenju) krepko šepa, sicer ne bi bili kjer smo danes...

Zgodovina sprememb…

Jaz sem pa prepričan da večina njih dela za blagor Slovencev... oziroma vsaj mislijo da to počnejo, na opazovalcu pa je da presodi kako jim gre. Vsekakor je iluzorno pričakovati, da se bo nek politik raztrgal za Slovenijo medtem ko bo živel v enosobnem stanovanju, se vozil s kolesom ter pil vodo. Vsak človek dela v prvi vrsti za svojo korist (to nam je v naravi) in s tem ni prav nič narobe ampak problem nastane ko ta "svoja" korist v očeh opazovalca 100x preseže družbeno korist zaradi katere je bil izvoljen/postavljen/whatever. Po domače ko na televiziji pokažejo kakšen grad si je zgradil in hkrati v parlamentu ali na seji vlade njegov prazen stol (ker je recimo na dopustu). Drug problem je, da model pač ni sposoben prikazati svojih dosežkov za narodov blagor, medtem ko ga mediji z lahkoto predstavijo v negativni luči, ko grabi "premoženje" na svoj kup.

V končni fazi je treba reči: "Sicer je delal za narodov blagor ampak mu pač ni zneslo.", problem pa je v tem ker večini od njih ni "zneslo", mi jih pa še kar naprej volimo. Ampak kaj pa čmo, saj drugi pa itak ne kandidirajo ;)

V končni fazi je treba reči: "Sicer je delal za narodov blagor ampak mu pač ni zneslo.", problem pa je v tem ker večini od njih ni "zneslo", mi jih pa še kar naprej volimo. Ampak kaj pa čmo, saj drugi pa itak ne kandidirajo ;)

Se strinjam, BlaYO. Absolutno, sam sem tudi še vedno prepričan, da ta vlada dela vse po svojih močeh, ker smo v Butalh pa jim pač ne znese.>:D

thramos ::

lexios je izjavil:

Ne, jype, "kršenje pravic homoseksualcev" nikakor ne pripomore k izboljšanju gospodarsko-finančne situacije!

Dobra gospodarsko finančna situacija pa ponavadi znatno pripomore h spoštovanju pravic marginalnih skupin.

Nekoč, kakih 20 let nazaj sem nabijal igrico z imenom "Civilization". Cool zadeva ;)

Če si hotel zamenjati oblast/ureditev si sprožil revolt in imel vsaj 10 let anarhijo. Drugače se mi zdi da tudi pri nas ne bo šlo.

Najlažje bi bilo, če bi se dalo kompletno javno upravo čez noč razpustit, vzet kredit za eno leto plač vsem odpuščenim in v tem času zastavit popolnoma nov ustroj javne uprave. Za red bi ta čas skrbele OZN z modrimi čeladami in NATO katerih člani smo.

Je pač tako da pri nas (pa verjetno še kje) ne more ena vlada voljena za 4 leta v tem času kar ustavit vsega tega kolesja in ga pognati v nasprotno smer. Izvoljen/postavljen je nekdo, ki je defakto sposoben izobražen in ima oh in sploh visokoleteče cilje... recimo da je to minister za "istraživanje ruda i gubljenje vremena"... pride prvič v svojo pisarno v kateri ni mize in stola, smrdi po cigarah, v kotu je plesen in podn škripa... vpraša tajnico kje je miza in stol, ta mu odgovori da ne ve in da naj gre prašat hišnika dol v tretjo klet, ko pride dol najde na vratih post-it pildek "SEM NA DOPUSTU"... potem se dve leti ukvarja s prenovo te pisarne, tretje leto ga vlačijo po medijih, da dve leti ni nič naredil... zadnje leto si pa reče: "What da hell!", se usede na stol, da noge na mizo in si prižge cigaro. Skratka če neham palamudit in dodam prava imena... Erjauc se ukvarja s tem kakšne barve bodo kante za smeti, Keti se ukvarja s pedri in izbrisanimi poleg tega jo vsi jebejo kakšno kurčevo spletno stran si je dala nardit, Golubčević pač dela napake in se mora potem revež opravičevat, Barbiko pa zajebavajo z raznimi "krucifixi" in "sou wati", in si mora non-stop zmišljevati nove fore in cele noči ne spi zarad tega...

jype ::

lexios> jype je včeraj ob 12:13:48 izjavil:

Ne, nisem. Nimam pojma, kako ti je uspelo narobe citirat.

lexios> Še enkrat - prioritete!!!

Ja. Prva prioriteta je zagotovit spoštovanje človekovih pravic in ustave. Vse ostalo je, kar se mene tiče, podrejeno temu. Jaz vem, da vas večina (upravičeno) računa s tem, da ne boste nikoli doživeli protiustavnih državnih ukrepov, ampak če je človek tako kratkoviden, da take reči tolerira samo zato, ker se dogajajo drugim, se hitro zgodi popolno sranje, ki stane stokrat več kot katerakoli nesposobna vlada.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

jype: Kaj ti pravzaprav hočeš? Naj se v ustavo zapiše, da je spoštovanje ustave in človekovih pravic nujno, kdor tega ne bo upošteval bo na Prešercu dobil 7 gorkih po podplatih?

jype je izjavil:

lexios> jype je včeraj ob 12:13:48 izjavil:

Ne, nisem. Nimam pojma, kako ti je uspelo narobe citirat.

lexios> Še enkrat - prioritete!!!

Ja. Prva prioriteta je zagotovit spoštovanje človekovih pravic in ustave. Vse ostalo je, kar se mene tiče, podrejeno temu. Jaz vem, da vas večina (upravičeno) računa s tem, da ne boste nikoli doživeli protiustavnih državnih ukrepov, ampak če je človek tako kratkoviden, da take reči tolerira samo zato, ker se dogajajo drugim, se hitro zgodi popolno sranje, ki stane stokrat več kot katerakoli nesposobna vlada.

še enkrat, spoštovanje človekovih pravic; komu ali čemu? Zakaj so romi v boljšem položaju kot slovenceljni? Zakaj romi dobijo in izsilijo, vodovod, kanalizacijo na črni gradnji? Zakaj? Smo ostali manj vredni? Zakaj moramo mi plačevati davke oni pa se vozijo z neregistrianimi avti.

Veš kaj jure dokler bo tako da bodo dvojna merila si ti človekove pravice nekam vtakni. Če ne delaš ne ješ, in si lačen jebat ga... Te lenuhi pa zraven delajo še škodo in niso niti kazensko preganjani. Na Kitajskem bi jih že zrihtali, naši pa kot rečeno, geyi, lezbijke, romi in izbrisan le ti so pomembni, mogoče še kakšna italjanska narodna manjšina, kjer jim dajemo sredstva italjani pa slovencem prst v rit in se našim smejijo lol. Temu se reče vzajemnost

Jure daj zbudi se in pridi v realni svet, saj vem da ti je luštno v tisti indiji koromondiji, ampak Zlovenije še videl nisi.

Zgodovina sprememb…

oldguy ::

Se strinjam - marginalci pri nas še zdaleč niso tako zmarginalizirani, da bi jim bilo karkoli hudega in da bi jim morali kakorkoli namenjati pozornost v taki meri, kot jim jo. Pedre/lezbijke toleriramo, taporedne Cigote hakljamo celo nekoliko manj kot ostale "stare znance policije", izbrisane smo končno poštimali (kar je en plus te vlade, IMO), skratka cela zadeva je nevredna pozornosti. Drugače pa velja, tako kot si rekel:

Če ne delaš ne ješ, in si lačen jebat ga...

Kakorkoli, stvari se mi zdijo v Sloveniji, kar se marginalcev tiče, dovolj dobro poštimane. Če bi bistveno zavile v napačno smer, bi se hitro oglasil tudi jaz. Pa (še) niso. A tričetrt dreka, ki ga politika meša (na desni in na levi), je zmešanega zgolj zato, da ovce blejajo skupaj z njimi. Eni tulijo "človekove pravice!", drugi "svetost familije", a je vse isti k*.

Not important.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oldguy ()

GregiB ::

Po prebiranju postov je razvidno, da praktično večina vede ali nevede trdi, da pač za demokracijo, kot jo imamo, nismo zreli... Primerjave z Kitajsko, pa 50+ programi (enopartijstvo), pa da bo kdo koga z valerjem povozil pa kažejo na to, da si želimo neke vrste despotizma, torej nekega despota, ki bo brezkompromisno zadevo spravil v red.... razumem prav?
Poraja se mi tudi vprašanje... Mislim, da se večina strinja, da ta vlada ni sposobna izpeljati kakršnekoli reforme že zaradi tega ne, ker je folku antipatična... Ali pa resno pričakujete, da pa bo folk, navajen zavračanja reform preko referendumov, kakšni novi politični garnituri kar kimal, ko bo le ta predlagala nižja plačila za delo, daljšo dobo do upokojitve idr???
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

Seveda ne. Samo tega si intimno nihče od teh vrlih fantov 'demokratov' ne upa priznati. Je sicer tule tudi ena manjšina, ki bi se šla enabling state, ampak ti so v manjšini proti raznim telbancem, ki so pač apriori proti stvarem, ki bi nas potegnile iz dreka. In bodo tudi, ko jih bo predlagal Janša. Bodo že našli kak razlog.

BlaY0> jype: Kaj ti pravzaprav hočeš? Naj se v ustavo zapiše, da je spoštovanje ustave in človekovih pravic nujno, kdor tega ne bo upošteval bo na Prešercu dobil 7 gorkih po podplatih?

Sej to že piše not.

oldguy> Se strinjam - marginalci pri nas še zdaleč niso tako zmarginalizirani, da bi jim bilo karkoli hudega in da bi jim morali kakorkoli namenjati pozornost v taki meri, kot jim jo. Pedre/lezbijke toleriramo, taporedne Cigote hakljamo celo nekoliko manj kot ostale "stare znance policije", izbrisane smo končno poštimali (kar je en plus te vlade, IMO), skratka cela zadeva je nevredna pozornosti.

Ne, ni. Romi niso diskriminirani z zakonodajo, geji in izbrisani pa so (bili, zdaj so levi junaki končno popravili te krivice _ki nas ničesar ne stanejo_ in se lahko premaknemo naprej).

Ramon dekers> Jure daj zbudi se in pridi v realni svet, saj vem da ti je luštno v tisti indiji koromondiji, ampak Zlovenije še videl nisi.

And your father smells of elderberries.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

če je to demokracija potem nevem kaj je demokracija res ne... Pahor se oklepa stolčka kot da se mu gre življenje, pravi da dela za tisto ljudstvo ki ga je volilo 08 ampak to ljudstvo ka je predčasno, sicer posredno vrglo dol.

Poveličujemo skupine ki jim dobesedno dol visi za vse skupaj, in živijo dobro, medtem ko tiste skupine ki delajo in ustvarjajo tepemo, in so na robu preživetja. How come???

Demokracija ni zastonj niti socialne storitve ne, mi pa denarja zate igrice nimamo več. Priznajmo si mogoče pa rabimo avtokracijo, jebat ga, ali pa smo se zajebali in bi morali ostati pod avstrijo. Rabimo nekoga ki naredi red, in še enkrat če ne delaš ne ješ, ok pustimo brezposlne, govorim za rome podobne...Mislim da Gadfijevim ljudem ni šlo prav nič slabo, kot to govorijo mediji.

http://www.bbc.co.uk/news/business-1369...

Ramon dekers> Pahor se oklepa stolčka kot da se mu gre življenje, pravi da dela za tisto ljudstvo ki ga je volilo 08 ampak to ljudstvo ka je predčasno, sicer posredno vrglo dol.

Ja, sej se nam vsem zdi, da je mal zmešan, ampak ker je bila večina glasov za "levi trojček" dejansko glasov "proti Janši", bo s takimi rečmi pač treba živet, dokler bo Pahor šef. Mene bolj skrbi dejstvo, da je večina glasov "za Janšo" očtino glasov "za uravnilovko, da bomo mel spet lahko tut nesposobni visoke plače".

Ramon dekers je izjavil:

ok pustimo brezposlne

Ki se jim polovici gladko fučka za zaposlitev in lepo vlečejo nadomestilo / socialno in zraven lepo fušajo, zvečer pa se sladko smejijo ob zavedanju, kako nategujejo priden delavski folk. >:D

Ramon dekers je izjavil:

Poveličujemo skupine ki jim dobesedno dol visi za vse skupaj, in živijo dobro, medtem ko tiste skupine ki delajo in ustvarjajo tepemo, in so na robu preživetja. How come???

Hočeš reči da imata Barby pa Katy rada lačne/brezposelne Slovence? Popolnoma nič slabša/drugačna nista kot večina Slovencev. Kaj bi bilo po tvoje treba narediti z ljudmi, ki živijo dobro in jim pač ni uspelo zagotoviti blaginje tudi za vse ostale?

Vse pobrat in vreč v keho. Doh. ;((

Dokler bo slovencelj delal sam zase, da bo lahko plačeval račune sam sebi, se ne bo premaknil z mrtve točke...

Gregor P ::

Sam sem vedno dejal tudi že na tem forumu, da bomo potrebovali kar nekaj desetletij, da postanemo neka normalna demokratična pravna država; več kot 60 let totalitarnega enopartijskega režima, kjer so se množično kršile temeljne človekove pravice in svoboščine ter so nas prevzgajali in šolali v "socialističnem" duhu pač pusti svoj "davek".:'(

Ali ste mar res mnenja, da ne?8-O
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
««
118 / 219
»»