Forum » Problemi človeštva » Slovenska levica
Slovenska levica
Temo vidijo: vsi

poweroff ::
Ne se smešit, luli.
1. Zame je znano KDO sem. Zate ne.
2. Zame je znano kje sem in kje sem bil zaposlen. Zate ne.
3. Zame je znano kaj sem delal (pri katerih raziskovalnih projektih sem sodeloval, kaj sem objavil, na katerih konferencah sem sodeloval,...). Zate ne.
4. Zame je znano kaj delam (pogledaš letno poročilo). Zate ne.
5. Glede na to, da sem javni uslužbenec je višina moje plače (plačni razred) javna. Zate to ni znano.
Hm, jaz teh podatkov nisem pripravljen deliti, ti pa si jih?? Ne bodi smešen in bodi vsaj pol toliko transparenten, kot sem jaz sam.
Ampak seveda. Mutibarič d.o.o. bo našel nov izgovor namesto da bi bil odgovor ime, priimek in firma kje dela.
luli, patetičen si do skrajnosti. O tebi ne vemo NIČ (razen tvojih forumskih flanc), o meni je znano bistveno bistveno več kot o tebi.
Kmalu. Te je že strah?
Če te sem te prav razumel, ti nisi javni uslužbenec, zato ne razumem koga si s tem mislil. Sebe verjetno ne? Kar se tiče mojega dela, se držim zakona. In da - tudi zate ne vemo ali se držiš zakona ali ne.
Ni problema! Dobil boš vse podatke. Si jih pripravljen razgrniti tudi sam?
Ko svoje "poslovno" delovanje omejiš na proračun, bi po mojem mnenju ti podatki morali biti javni.
1. Zame je znano KDO sem. Zate ne.
2. Zame je znano kje sem in kje sem bil zaposlen. Zate ne.
3. Zame je znano kaj sem delal (pri katerih raziskovalnih projektih sem sodeloval, kaj sem objavil, na katerih konferencah sem sodeloval,...). Zate ne.
4. Zame je znano kaj delam (pogledaš letno poročilo). Zate ne.
V "normalni" državi bi bila višina plačila za tvoje delo javen podatek.
5. Glede na to, da sem javni uslužbenec je višina moje plače (plačni razred) javna. Zate to ni znano.
Obema pa je znano, zakaj teh podatkov nisi pripravljen deliti.
Hm, jaz teh podatkov nisem pripravljen deliti, ti pa si jih?? Ne bodi smešen in bodi vsaj pol toliko transparenten, kot sem jaz sam.
Ampak seveda. Mutibarič d.o.o. bo našel nov izgovor namesto da bi bil odgovor ime, priimek in firma kje dela.
luli, patetičen si do skrajnosti. O tebi ne vemo NIČ (razen tvojih forumskih flanc), o meni je znano bistveno bistveno več kot o tebi.
V kolikor se da kje prebrati kaj več se priporočam.
Kmalu. Te je že strah?

Vseeno pa mislim, da država ne more pričakovati neke transparentnosti, dokler javni uslužbenci delajo zraven redne službe tudi preko avtorskih pogodb.
Če te sem te prav razumel, ti nisi javni uslužbenec, zato ne razumem koga si s tem mislil. Sebe verjetno ne? Kar se tiče mojega dela, se držim zakona. In da - tudi zate ne vemo ali se držiš zakona ali ne.
sudo poweroff

imagodei ::
Matthai> "Ne se smešit, luli."
Sej veš, da je to tako, kot da bi od ribe zahteval, naj neha dihat na škrge in začne uporabljat pljuča?
Nomen est omen - človek, ki se hoče resno pogovarjat, na forumu ne izbere tako kretenskega nicka kot tale...
Sej veš, da je to tako, kot da bi od ribe zahteval, naj neha dihat na škrge in začne uporabljat pljuča?

Nomen est omen - človek, ki se hoče resno pogovarjat, na forumu ne izbere tako kretenskega nicka kot tale...
- Hoc est qui sumus -

Mr.B ::
jYpe in Okapi, sej imate diktaturo, samo mislite da imate multikulturno svobodo. Neke megle pa je potrebno spustiti.
Pač Trenutna formula je ta da se draži elektrika in nafta v sloveniji, Istočasno imamo pa deflacijo, in čudežno gospodarsko rast. Pač megla uspeha, svobode, pač karkoli si vidva pod to predstavljata.
Pač Trenutna formula je ta da se draži elektrika in nafta v sloveniji, Istočasno imamo pa deflacijo, in čudežno gospodarsko rast. Pač megla uspeha, svobode, pač karkoli si vidva pod to predstavljata.
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

jype ::
Kakšne vrste diktaturo pa mamo? Ti ne pustijo volit? Kandidirat?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()

BlueRunner ::
Tukaj pa si upam reči, da imamo ne ravno "politično diktaturo", ampak še vedno neke vrste "diktaturo lumpenproletariata".
Nekaj simptomov, kot jih vidim:
- Ker je nekaj premožnejših do premoženja prišlo na sporen način, so vsi premožnejši avtomatično pokvarjenci.
- Pokazati svoje premoženje je sramota. Vsi vemo, da nismo enaki, ampak izgledati pa mora, kot da smo.
- Mediokriteta caruje. Če si boljši, potem boš kaznovan. Vsaka opazna prednost mora biti v osnovi hendikepirana.
- Če se pojavi kdo, ki se ne pusti hendikepirati, se ga pomete pod preprogo in prepove govoriti o njemu.
- Če je nekdo očitno uspešen, je skorumpiran.
Itd... Mazzini to napiše mnogo bolj obširno in poetično, kot pa sem tega sposoben jaz.
V čemu je težava? Mnja... če povzamem tisto "life, liberty and the pursuit of happiness", mi t.i. diktatura lumpenproletaritata greni življene, če preveč uspešno delam svoj "pursuit of happiness" na način, ki ni enak njihovem.
- Ker je nekaj premožnejših do premoženja prišlo na sporen način, so vsi premožnejši avtomatično pokvarjenci.
- Pokazati svoje premoženje je sramota. Vsi vemo, da nismo enaki, ampak izgledati pa mora, kot da smo.
- Mediokriteta caruje. Če si boljši, potem boš kaznovan. Vsaka opazna prednost mora biti v osnovi hendikepirana.
- Če se pojavi kdo, ki se ne pusti hendikepirati, se ga pomete pod preprogo in prepove govoriti o njemu.
Itd... Mazzini to napiše mnogo bolj obširno in poetično, kot pa sem tega sposoben jaz.
V čemu je težava? Mnja... če povzamem tisto "life, liberty and the pursuit of happiness", mi t.i. diktatura lumpenproletaritata greni življene, če preveč uspešno delam svoj "pursuit of happiness" na način, ki ni enak njihovem.

jype ::
Meje niso zaprte. Verjamem, da bi raje tukaj, ampak ti ni treba, če so sosedje preveč zoprni.
Tako kot morajo oni trpet priseljence, homoseksualce in kolesarje, moramo mi trpet "delu čast in oblast".
Tako kot morajo oni trpet priseljence, homoseksualce in kolesarje, moramo mi trpet "delu čast in oblast".
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()

BlueRunner ::
Vem, da meje niso zaprte
Hkrati pa menim, da ne rabimo biti v povprečju zabita goveda, da lahko uživamo naravne danosti dežele, kjer mi je marsikaj drugega všeč. Zelenje in narava, ki mi ustrezajo in dobro sedejo, pač niso odvisni od nekaterih zafrustriranh ljudi, ki tam prebivajo.
Glede tega "delu čast in oblast" pa nimam težav. Težavo imam s tem, da so naši to spremenilo v "naši uravnilovki čast in oblast". Drugim pa prezir in slabo voljo.
Nekaj časa upaš, da bo bolje. Potem nekaj časa prenašaš. Potem pa vse skupaj nekam pošlješ...

Glede tega "delu čast in oblast" pa nimam težav. Težavo imam s tem, da so naši to spremenilo v "naši uravnilovki čast in oblast". Drugim pa prezir in slabo voljo.
Nekaj časa upaš, da bo bolje. Potem nekaj časa prenašaš. Potem pa vse skupaj nekam pošlješ...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BlueRunner ()

Matako ::
BlueRunner je izjavil:
Temu se reče z eno besedo egalitarizem - de facto uradna ideologija v Sloveniji. In ja.. najeda.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()

Okapi ::
Težavo imam s tem, da so naši to spremenilo v "naši uravnilovki čast in oblast". Drugim pa prezir in slabo voljo.Samo rešitev ni v diktaturi (modrecev, neoliberalcev ali kogarkoli že), temveč v še večji svobodi in boljši izobrazbi. Nihče ne pravi, da je demokracija absolutno najboljši možni sistem, ampak samo najboljši, kar jih trenutno poznamo in jih je mogoče udejaniti.
O.

lexios ::
Samo rešitev ni v diktaturi (modrecev, neoliberalcev ali kogarkoli že), temveč v še večji svobodi in boljši izobrazbi. Nihče ne pravi, da je demokracija absolutno najboljši možni sistem, ampak samo najboljši, kar jih trenutno poznamo in jih je mogoče udejaniti.
Se strinjam! ...pa sm pa tja kak metek komu v čelo, za zgled (če drugače pač ne gre)!

Truga ::
Osebno upam da bo nekdo cimprej zgradil en resen AI, ki se bo namesto ljudi odlocal o prihodnosti. Vedno znova se kaze da se vecina ne more odlocat objektivno, s cimer stroj ne bo imel problemov. Potem se bojo ljudje koncno lahko ukvarjali z resnimi recmi, kot so spanske nadaljevanke, pocasni vozniki in masa v nedeljo zjutraj, ne pa s to politiko in demokracijo in ne vem se cem vsem ostalim.
Vmes jih bo sicer kdaj kaj zginlo, ker bojo mel "napacne" ideje in kot taki "skodljivi za druzbo" ampak bo pa world peace and prosperity! Skor ko v nazi nemciji/sovjecki zvezi!
Vmes jih bo sicer kdaj kaj zginlo, ker bojo mel "napacne" ideje in kot taki "skodljivi za druzbo" ampak bo pa world peace and prosperity! Skor ko v nazi nemciji/sovjecki zvezi!

temveč v še večji svobodi in boljši izobrazbi.Reče se zdravi pameti. Papirnih znalcev imamo dovolj.

luli ::
Matthai : Ne nisem javni uslužbenec in ne, ne delam z državo.
Moje delo za razliko od tvojega svojo vrednost dobi na trgu.
In ne ne moti me tvoje zastraševanje s kontrolo. Si pač pokazal, da si še en uradniček v tej državi, ki bi se rad skliceval na svojo moč.
Moje delo za razliko od tvojega svojo vrednost dobi na trgu.
In ne ne moti me tvoje zastraševanje s kontrolo. Si pač pokazal, da si še en uradniček v tej državi, ki bi se rad skliceval na svojo moč.

Okapi ::
Moje delo za razliko od tvojega svojo vrednost dobi na trgu.Čeprav si ne upaš povedati, kaj delaš.

O.

Se vidi, da ste levičarji. Malo bi pogledali forum in bi ugotovili. PROGRAMIRAM (preferiram C#, trenutno PHP).

Ja, to smo videli, da se učiš PHP in radodarno sprejemaš pomoč od komunistov kakršen je Jype... 
Vprašanje je bilo zelo preprosto: kdo si in kaj delaš, torej kje si zaposlen. Najprej nam bo že Google pomagal.
Ampak seveda veliki luli si tega ne upa napisati. Ker bi se mogoče pokazala kakšna neprijetna resnica.

Vprašanje je bilo zelo preprosto: kdo si in kaj delaš, torej kje si zaposlen. Najprej nam bo že Google pomagal.
Ampak seveda veliki luli si tega ne upa napisati. Ker bi se mogoče pokazala kakšna neprijetna resnica.
sudo poweroff

O meni si izvedel čisto dovolj. Nisem toliko nor, da bi svoje podatke prosto delil preko inteneta.
Bi se pa na tvojem mestu zamislil nad svojo "neopredeljenostjo" in delu s podatki. Glede na napisano tukaj bi prej sklepal da si ustvarjalec informacij in ne analitik.
Tvoje vohljanje v zasebnost zelo spominja na metode nekdanje UDBE.
Bi se pa na tvojem mestu zamislil nad svojo "neopredeljenostjo" in delu s podatki. Glede na napisano tukaj bi prej sklepal da si ustvarjalec informacij in ne analitik.
Tvoje vohljanje v zasebnost zelo spominja na metode nekdanje UDBE.

Pšenični ::
Luli ne se pustit provocirat. Telim, se reče zavedenci. Levi zavedenci. Ki kvarijo dobre teme.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pšenični ()

Aha, luli. Si le prišel s pravo barvo na plan! 
Najprej si javno rekel, da si pripravljen objavit svoje plačilne liste in vse o sebi, če bom isto naredil tudi jaz. Ko sem te opozoril, da so o meni vsi ti podatki že znani, si pa požrl svojo obljubo in se skril.
Zmotil sem se, temu se ne reče samo Mutibarič d.o.o., to je skoraj pravi Lažnivi kljukec d.n.o..
Je pa zanimivo, kako si posredno priznal svojo predanost nekdanji UDBI. Izjavil si, da "vohljanje v zasebnost zelo spominja na metode nekdanje UDBE" - pri čemer je pa zanimivo, da si podatke o meni in drugih prvi hotel izvedeti TI. No, pa si se le razkrinkal...
Zanima me le zakaj si ne upaš javno objaviti svojih podatkov...? No, možnosti je več:
- ali si do sedaj lagal in v se resnici lepo mastiš na račun države (in se bojiš, da bo tega kmalu konec);
- ali si kakšen star UDBAŠ, ki se je prebarval na rumeno;
- ali pa si v resnici navaden nesposobnež, ki se boji, da bi bila njegova nesposobnost vobče vidna.
No, kakorkoli, ugibali ne bomo. Zaključimo lahko z Benthamovo mislijo iz leta 1791:
PWNED!
Next?

Najprej si javno rekel, da si pripravljen objavit svoje plačilne liste in vse o sebi, če bom isto naredil tudi jaz. Ko sem te opozoril, da so o meni vsi ti podatki že znani, si pa požrl svojo obljubo in se skril.
Zmotil sem se, temu se ne reče samo Mutibarič d.o.o., to je skoraj pravi Lažnivi kljukec d.n.o..

Je pa zanimivo, kako si posredno priznal svojo predanost nekdanji UDBI. Izjavil si, da "vohljanje v zasebnost zelo spominja na metode nekdanje UDBE" - pri čemer je pa zanimivo, da si podatke o meni in drugih prvi hotel izvedeti TI. No, pa si se le razkrinkal...

Zanima me le zakaj si ne upaš javno objaviti svojih podatkov...? No, možnosti je več:
- ali si do sedaj lagal in v se resnici lepo mastiš na račun države (in se bojiš, da bo tega kmalu konec);
- ali si kakšen star UDBAŠ, ki se je prebarval na rumeno;
- ali pa si v resnici navaden nesposobnež, ki se boji, da bi bila njegova nesposobnost vobče vidna.
No, kakorkoli, ugibali ne bomo. Zaključimo lahko z Benthamovo mislijo iz leta 1791:
Sovražnike publicitete lahko razvrstimo v tri kategorije: hudodelec, ki poskuša ubežati roki pravice; tiran, ki skuša zadušiti javno mnenje, ker se boji slišati njegov glas; boječ ali len človek, ki se pritožuje nad splošno nesposobnostjo zato, da bi zakril svojo lastno.
PWNED!
Next?

sudo poweroff

To še vedno velja. Ampak ti očitno pač zakrivaš svoje dohodke na račun države. Malo na FDV-ju, malo na koruptivni komisiji, vprašanje koliko še na zdravstvenem proračunu, pa kakšno spletno oko itd.
In če smo že pri korupciji. Koji k rabi vaša komisija predsednika in dva namestnika? Kako je bil izbran oni novinarček?

hruske ::
In če smo že pri korupciji. Koji k rabi vaša komisija predsednika in dva namestnika? Kako je bil izbran oni novinarček?
Haha, luli, smešen si. :))
Rabi jih zato, ker tako nekje piše.
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator

To še vedno velja.
Bla, bla, bla. Namesto, da bi povedal svoje ime, priimek in ime firme kjer dela, raje mutibari in okoliši.
Ampak ti očitno pač zakrivaš svoje dohodke na račun države. Malo na FDV-ju, malo na koruptivni komisiji, vprašanje koliko še na zdravstvenem proračunu, pa kakšno spletno oko itd.
Oh, pa pozabil si še dohodke iz Kučanovega štaba, no ja, ta uradno ne obstaja, pa dohodke od Komunistične partije, aja, ta je bila tudi uradno ukinjena. Pa morda še kakšen dohodek od društva za razvoj socializma (hmm, ne obstaja...). Pa še kaj bi se našlo.
Aja, pa računov v tujih davčih oazah ne smemo pozabit. Severja Koreja kot komunistični raj je najbolj primerna davča oaza zame, kaj...?

No, da se zresnimo. Kaj praviš na tole. Doma imam lastnoročno podpisano pismo zahvale Janeza Janše. Na uradnem papirju! In ne, tokrat se ne zajebavam.
Pa še ena informacija. Z Janševo vlado sem imel podpisano posebno pogodbo. Brez finančnih posledic za državo. Verjetno večina forumskih desničarjev ob tem rata kar trdih, kaj?

sudo poweroff

imagodei ::
Matthai> "Verjetno večina forumskih desničarjev ob tem rata kar trdih, kaj?"
Kaj desničarjev; levičarjev! Izdal si nas, kako si le mogel!
//sarc off
Kaj desničarjev; levičarjev! Izdal si nas, kako si le mogel!

//sarc off
- Hoc est qui sumus -

Double_J ::
Matthai, tvoj šef Klemenčič ne bi postal to kar je, če se v konkretnem primeru ne bi postavil na stran Penka in Zidarja. Takrat je pokazal, koga v resnici namerava ščititi, ko gre zares. To je zadoščalo celo za potrditev s strani predsednika RS, ki v zadnjem času opravlja vlogo nekega tiskovnega predstavnika organizirane kriminalne združbe...
Vaša ekipa ne obeta kaj dosti.
Vaša ekipa ne obeta kaj dosti.
Dve šivanki...

Bla, bla, bla. Namesto, da bi povedal svoje ime, priimek in ime firme kjer dela, raje mutibari in okoliši.
Oprosti, ampak to je čisto navadna osnovnošolska "a cvikaš" fora in merjenje penisov. Kje je tu dodatek k debati? Mene prav BK kaj vidva delata, npr.
/\/\.K.

"Doprinos" k debati naj bi bila verodostojnost. Znana oseba ne bo upala postavljati z dejstvi nepodprtih izjav, ker je lahko s tem kaznovana zaradi izgube kredibilnosti, medtem ko neznana oseba kredibilnosti naj ne bi imela, saj nobena fizična oseba ne stoji za besedami neznane osebe in bi bilo zato bolje, da priloži dokaz.
Torej, če lahko trditev podpreš ali 1.) z dokazi ali 2.) s preteklo dobro izkušnjo (aka kredibilnostjo), ima trditev večjo vrednost.
Ker pač nima trdnega dokaza, se luli zateka k izjavam, kot so
s katerimi želi brez kakršne koli osnove sejat dvome v poštenost (ali kaj drugega) izbire. Če bi imel dokaz, bi ga lahko prilepil, ker pa ga nima, pa ga ne more in slepo verjame, da je zadaj neka zarota levice.
Zato ker tebe, Matako, BK kaj ta dva delata, potem ne zmoreš ločit med bolj in manj pomembnimi trditvami. Ker tako misli marsikdo, lulijeva metoda dovolj uspešno deluje, da z njo nadaljuje, ko pa ne deluje več, pa utihne.
Zdaj pa pomisli - ali enako spoštuješ mnenje dobrega prijatelja in nekega posrednega znanca? Kaj na forumu pomeni "dobri prijatelj" in kaj "posreden znanec"? Zgolj ideološko strinjanje ali tudi zmožnost tega, da trditev podpreš z dokazi. Čeprav na koncu dokažeš nasprotno?
Torej, če lahko trditev podpreš ali 1.) z dokazi ali 2.) s preteklo dobro izkušnjo (aka kredibilnostjo), ima trditev večjo vrednost.
Ker pač nima trdnega dokaza, se luli zateka k izjavam, kot so
s katerimi želi brez kakršne koli osnove sejat dvome v poštenost (ali kaj drugega) izbire. Če bi imel dokaz, bi ga lahko prilepil, ker pa ga nima, pa ga ne more in slepo verjame, da je zadaj neka zarota levice.
Zato ker tebe, Matako, BK kaj ta dva delata, potem ne zmoreš ločit med bolj in manj pomembnimi trditvami. Ker tako misli marsikdo, lulijeva metoda dovolj uspešno deluje, da z njo nadaljuje, ko pa ne deluje več, pa utihne.
Zdaj pa pomisli - ali enako spoštuješ mnenje dobrega prijatelja in nekega posrednega znanca? Kaj na forumu pomeni "dobri prijatelj" in kaj "posreden znanec"? Zgolj ideološko strinjanje ali tudi zmožnost tega, da trditev podpreš z dokazi. Čeprav na koncu dokažeš nasprotno?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hruske ()

Matthai, tvoj šef Klemenčič ne bi postal to kar je, če se v konkretnem primeru ne bi postavil na stran Penka in Zidarja. Takrat je pokazal, koga v resnici namerava ščititi, ko gre zares.
Zanimiva teorija zarote. Jaz sem slišal še boljšo! Da je Klemenčič v resnici Janšev človek, ker je Janševa odvetnica žena od Klemenčiča. In naj bi Klemenčič preko žene ščitil Janšo pri raznih zgodbah.
Hopla, hopla, ziher bo res!

sudo poweroff

Ma daj no... ponavadi so se taka osebna obračunavanja brisala.
/\/\.K.

Da ne bo pomote: nimam nič proti luliju ali anonimnosti, imam pa proti temu, da se nekaj trdi brez pravega dokaza.

"Vaša ekipa ne obeta kaj dosti."
Takim bi moja babica rekla, ;dosti govorijo, malo naredijo. Mislim na to ti. protikorupcjsko komisjo.....
Jaz bi njen drugi del spremenil v ; nič ne naredijo. Meni osebno se zdijo nesposobni-totalno nesposobni. Tisti Klemenčič je sicer nekaj obljubljal, da bo s spremljanjem denarnih tokov, pač "nekaj odkril"....zdej je pa tišina. Heh,heh...heh....keri kekci....
http://www.rtvslo.si/gospodarstvo/priha...
"Ma daj no... ponavadi so se taka osebna obračunavanja brisala."
To je stalnica v tej temi.....
Takim bi moja babica rekla, ;dosti govorijo, malo naredijo. Mislim na to ti. protikorupcjsko komisjo.....
Jaz bi njen drugi del spremenil v ; nič ne naredijo. Meni osebno se zdijo nesposobni-totalno nesposobni. Tisti Klemenčič je sicer nekaj obljubljal, da bo s spremljanjem denarnih tokov, pač "nekaj odkril"....zdej je pa tišina. Heh,heh...heh....keri kekci....
http://www.rtvslo.si/gospodarstvo/priha...
"Ma daj no... ponavadi so se taka osebna obračunavanja brisala."
To je stalnica v tej temi.....
Zgodovina sprememb…

http://www.reporter.si/index.php?option...
Še uradno. Kako to gre....ko gre za "naše"...Da si ne bi kdo delal utvar o tej komisiji. In njeni učinkovitosti.
Tresla se je gora, rodila se bo micena miška, če se sploh bo. Nič novega v deželi Bananistan. Glavno da je plača. Iz državne malhe. Vsak mesec.....So pač na varni strani radarja teli protikorupcijski fantje.
Nekam dost lapajo, majke mi.
Še uradno. Kako to gre....ko gre za "naše"...Da si ne bi kdo delal utvar o tej komisiji. In njeni učinkovitosti.
Tresla se je gora, rodila se bo micena miška, če se sploh bo. Nič novega v deželi Bananistan. Glavno da je plača. Iz državne malhe. Vsak mesec.....So pač na varni strani radarja teli protikorupcijski fantje.
Nekam dost lapajo, majke mi.
Zgodovina sprememb…

Lahko obrneš okoli imamo cca 200 županov. Na tapeti sta samo dva, po hitrih postopkih. Za tretjega pa so prveč zaposleni, pa romajo v Postojno, kjer zastarajo :-)

"Lahko obrneš okoli imamo cca 200 županov. Na tapeti sta samo dva, po hitrih postopkih. Za tretjega pa so prveč zaposleni, pa romajo v Postojno, kjer zastarajo :-)"
Vsi tud niso kriminalci, ampak zadeva je kristalno jasna. Škoda besed. Ve se, da so kriminalci le v taboru, ki ni lociran na levi strani "svetilnika".
Glavno je, da "naša ladja še vedno pluje po morski poti, ki nas bo pripeljala v konvoj ladij, ki varno pluje". V tem konvoju sta tud Italija in Španija.
Vsi tud niso kriminalci, ampak zadeva je kristalno jasna. Škoda besed. Ve se, da so kriminalci le v taboru, ki ni lociran na levi strani "svetilnika".
Glavno je, da "naša ladja še vedno pluje po morski poti, ki nas bo pripeljala v konvoj ladij, ki varno pluje". V tem konvoju sta tud Italija in Španija.

http://www.finance.si/320088/V-Strabagu...
Tole je pa odraz stanja delovanja tudi protikorupcijske komisije. Njenega nedelovanja. Jasno kot beli dan.
Torej ob nakladanju kako se "tam dela"...ob odajanju tedenskih poročil....eno samo trolanje. Evo, mene bo od smeha konec. Sicer zadeva še malo smešna, ampak prekleto resna.
Tole je pa odraz stanja delovanja tudi protikorupcijske komisije. Njenega nedelovanja. Jasno kot beli dan.
Torej ob nakladanju kako se "tam dela"...ob odajanju tedenskih poročil....eno samo trolanje. Evo, mene bo od smeha konec. Sicer zadeva še malo smešna, ampak prekleto resna.
Zgodovina sprememb…

Kako delujejo te komisije je jasno že od daleč. Samo poglejte, kdo je v njih nasran.
Protikorupcijska komisija v Sloveniji ni samo potrebna, temveč nujna! Na žalost pa pregled njenega dela kaže, da je že od vsega začetka na napačni (koruptivni) strani.
Eden od zaposlenih recimo preko forumov išče neprijatelje.
Protikorupcijska komisija v Sloveniji ni samo potrebna, temveč nujna! Na žalost pa pregled njenega dela kaže, da je že od vsega začetka na napačni (koruptivni) strani.
Eden od zaposlenih recimo preko forumov išče neprijatelje.

"A ni luli zaposlen na eni srednji šoli?"
Udba press...ne morete iz svoje kože. Ko kritiziraš levico vlečejo tvoje osebne podatke na net (mene osebno na portalu Dela), ko kritiziraš in zmerjaš desnico, si car. Tud na slo-techu. Nestrpni levičarji.
Zdej bi deskreditirali Lulija,ker "ni na liniji".
Udba press...ne morete iz svoje kože. Ko kritiziraš levico vlečejo tvoje osebne podatke na net (mene osebno na portalu Dela), ko kritiziraš in zmerjaš desnico, si car. Tud na slo-techu. Nestrpni levičarji.
Zdej bi deskreditirali Lulija,ker "ni na liniji".
Zgodovina sprememb…

djordjevic ::
A za 'sovražnike' pa se lahko ve, kje so zaposleni, in celo na debelo natolcuje o tem, koliko in kako so učinkoviti?

No grave is deep enough to keep us in chains.

"A za 'sovražnike' pa se lahko ve, kje so zaposleni, in celo na debelo natolcuje o tem, koliko in kako so učinkoviti?"
Če je sam povedal, ni blema, drugače je ko tvoji podatki padejo na net, "povsem slučajno"....in zraven še kakšen osladni verz.....sej veš kaj mislim, ne zdej se delat budalo iz mene, OK. Poleg tega je vpašanje, kako dobiš danes službo v takih komisijah ?
Zame ni sovražnikov, so drugače misleči, spoštujem mnenje drugih. V vsakem primeru.
Če je sam povedal, ni blema, drugače je ko tvoji podatki padejo na net, "povsem slučajno"....in zraven še kakšen osladni verz.....sej veš kaj mislim, ne zdej se delat budalo iz mene, OK. Poleg tega je vpašanje, kako dobiš danes službo v takih komisijah ?
Zame ni sovražnikov, so drugače misleči, spoštujem mnenje drugih. V vsakem primeru.

PaX_MaN ::

"Drugače učim programiranje v sklopu informatike na srednji šoli."
Ja in uči programiranje in kaj zdej.
Ja in uči programiranje in kaj zdej.

Če je sam povedal, ni blema, drugače je ko tvoji podatki padejo na net, "povsem slučajno"....in zraven še kakšen osladni verz.....sej veš kaj mislim, ne zdej se delat budalo iz mene, OK.
Drugače učim programiranje v sklopu informatike na srednji šoli.
...
Včasih sem, zdaj že dolgo časa ne.

PaX_MaN ::

"Prekletanesposobnazajedalskapijavkapoštenihdavkoplačevalcev!"
Tvoj psihološki profil je zelo zanimiv.
Tvoj psihološki profil je zelo zanimiv.

Pusti ga, saj je itak brezveze.
Ta DR. dobro ve, kdo sem. Enkrat sva se tudi pogovarjala o tem, kako je Semolič klical specifičnega dijaka in ga prosil, naj pripelje dijake protestirat proti EDS. Kmalu zatem je klicala znana profesorica s FDV-ja in ga prepričevala, da se mora vpisati, ter da ima fakulteto praktično že narejeno, pa tudi služba ga že čaka. Ko sem omenjenemu dijaku želel plačati kavo (vztrajal sem, da mi jo lahko sam plača, ko bo začel služiti), mi je povedal in pokazal da mu DOS plačuje Mobitel (tudi Moneto) in da dejansko "zasluži" več kot jaz. Že takrat so aparatčiki DOS-a na "sestanke" na Madžarsko leteli v first class.
Tudi na Telekomu sem delal preko študenta. Vsak, ki ima IQ vsaj na sobni temparaturi (naš DR. se zelo hvali z njim, očitno imajo tam malce previsoko, zato se mu včasih skisa) lahko takoj najde povezave med njim in Iskro xy.
Podobno je tudi pri koruptivni komisiji. Kdor misli, da je Kos postal predsednik korupirancev glede na sposobnosti/izkazano delo se pošteno moti. Tista njegova slavna pravljica : Klic je korupcija, ni pa kaznivo dejanje je pač prvovrstna budalščina. Se kdo spomni, kje je bil prej Klemenčič?
In navsezadnje tukaj na forumu ste dobili potrditev, da se korupcije v Sloveniji ne splača prijavljat. Navsezadnje lahko za vrat dobite kakšnega priučenega FDV-jevca, ki se bo takoj začel zanimati za vas. Saj veste, največji njihov uspeh bo takrat, ko si je ne bo noben upal prijaviti; ker potem bo to za njih pomenilo, da je ni.
Ta DR. dobro ve, kdo sem. Enkrat sva se tudi pogovarjala o tem, kako je Semolič klical specifičnega dijaka in ga prosil, naj pripelje dijake protestirat proti EDS. Kmalu zatem je klicala znana profesorica s FDV-ja in ga prepričevala, da se mora vpisati, ter da ima fakulteto praktično že narejeno, pa tudi služba ga že čaka. Ko sem omenjenemu dijaku želel plačati kavo (vztrajal sem, da mi jo lahko sam plača, ko bo začel služiti), mi je povedal in pokazal da mu DOS plačuje Mobitel (tudi Moneto) in da dejansko "zasluži" več kot jaz. Že takrat so aparatčiki DOS-a na "sestanke" na Madžarsko leteli v first class.
Tudi na Telekomu sem delal preko študenta. Vsak, ki ima IQ vsaj na sobni temparaturi (naš DR. se zelo hvali z njim, očitno imajo tam malce previsoko, zato se mu včasih skisa) lahko takoj najde povezave med njim in Iskro xy.
Podobno je tudi pri koruptivni komisiji. Kdor misli, da je Kos postal predsednik korupirancev glede na sposobnosti/izkazano delo se pošteno moti. Tista njegova slavna pravljica : Klic je korupcija, ni pa kaznivo dejanje je pač prvovrstna budalščina. Se kdo spomni, kje je bil prej Klemenčič?
In navsezadnje tukaj na forumu ste dobili potrditev, da se korupcije v Sloveniji ne splača prijavljat. Navsezadnje lahko za vrat dobite kakšnega priučenega FDV-jevca, ki se bo takoj začel zanimati za vas. Saj veste, največji njihov uspeh bo takrat, ko si je ne bo noben upal prijaviti; ker potem bo to za njih pomenilo, da je ni.

Double_J ::
Se kdo spomni, kje je bil prej Klemenčič?
Da, bil je najtesnejši sodelavec KK, ter eden glavnih ljudi ki je pomagal spremeniti policijo v zločinsko tolpo, ki preganja razne "pedofile", ki niso všeč aktualni oblasti.
Pred komisijo se prav tako nista znašla Zemljarič in Isajlovič, ker nista politika ali državna uradnika, zato komisija zanju ni pristojna.
http://www.pozareport.si/?Id=posli&View...
A tako je to?! Se pravi smo tudi vsi mi varni, saj nismo politiki in državni uradniki...

Dve šivanki...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Double_J ()

Spy ::
PEnkrat sva se tudi pogovarjala o tem, kako je Semolič klical specifičnega dijaka in ga prosil, naj pripelje dijake protestirat proti EDS. Kmalu zatem je klicala znana profesorica s FDV-ja in ga prepričevala, da se mora vpisati, ter da ima fakulteto praktično že narejeno, pa tudi služba ga že čaka. Ko sem omenjenemu dijaku želel plačati kavo (vztrajal sem, da mi jo lahko sam plača, ko bo začel služiti), mi je povedal in pokazal da mu DOS plačuje Mobitel (tudi Moneto) in da dejansko "zasluži" več kot jaz. Že takrat so aparatčiki DOS-a na "sestanke" na Madžarsko leteli v first class.
ups...
:(
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Spy ()