Forum » Pomoč in nasveti » win2000p + null modem kabl + win98
win2000p + null modem kabl + win98
Cr00k ::
jst mam tale problem :(...win2000 mam host, win98 pa guest...pa ko se povezem ne morem delat nc..razn quake2 nabijat..:(...file sharing pa printer naj bi nastimu....(sam ne vem ce je ok)....torej ko se povezem iz win98 mi zatezi za ime hosta oz. pc-ja..potem pa zamori za geslo!!..kero jst nism nobenga gesla nastimu u win2000..men osebno ni nc jasn...lohko pa da je kermu drugmu...
Kekec ::
Jah po vsej verjetnosti bos moral nastimat kake pravice za masino ki ima w98 na racunalniku ki ima win2k.
Nastimi na tisti masini z Win2k novga uporabnika ki ima enako ime kot tista ta druga masina in mu dej določene pravice ka pa vem standard user!
Nastimi na tisti masini z Win2k novga uporabnika ki ima enako ime kot tista ta druga masina in mu dej določene pravice ka pa vem standard user!
JLP ::
Mislm da bi tud pomagal če bi enejblov Guest userja na Windows 2000, ki je po defoltu dizejblan.
Live long and prosper!
Cr00k ::
mam pa se eno vpr.: Kako bi lahko dostopal iz obeh pc-jev do fileov in printerja....in ne samo iz guesta na host...filen dank :)
asteroidk ::
hmz iz w2k lahko normalno dostopas do win98 .. ce nisi nic passwordou stelal un okencek samo sklopis.... ce pa sipa sam apssword napises ;)
za dostopanje do win2k so ti pa ze povedal :)
hope it helps
za dostopanje do win2k so ti pa ze povedal :)
hope it helps
Vse se da, le potruditi se je potrebno!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lan med win 2k inwin 98se (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5214 (4450) | Klemenn |
» | WinME mi delajo hitreje od WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 1872 (1486) | daylight |
» | Mreža win98se ter win2000proOddelek: Pomoč in nasveti | 1042 (955) | ferjan |
» | LINUX+WIN2000Oddelek: Pomoč in nasveti | 2029 (1594) | tec |
» | Win 98, Win ME ali Win 2k? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5371 (4513) | andrej |