Forum » Programska oprema » Kako odstranit ikono safely remove hardware iz taskbarja?
Kako odstranit ikono safely remove hardware iz taskbarja?
BendeR ::
Ok pred 1 tednom sem dobo kablski net.Od takrat ko so mi namestili eksterni modem pa mam tudi to ikono v taskbaru.Vem da ni ravno velik problem samo moteča stvar pa je vseeno.Kak bi se dalo zadevo odstranit razen odstranitev modema seveda Ikona ravno ne odpira ravno veliko opcij razen safely remove hardware in to je to.Pogledal sem tudi pri namestitvah modema toda tudi tam ni nič.Tak da če bi mi lahko kdo povedo kak to zadevo odstranit bi mu bil zelo hvaležn.
Chessman ::
Ikone ne moreš odstraniti, lahko pa jo skriješ.
Desni klik na task bar. Potem izberi lastnosti.
Čisto na koncu imaš opcijo ski neaktive ikone in zraven tipko Po meri. Tukaj nato nastavi da je ikona vedno skrita in ne samo takrat ko je neaktivna.
Desni klik na task bar. Potem izberi lastnosti.
Čisto na koncu imaš opcijo ski neaktive ikone in zraven tipko Po meri. Tukaj nato nastavi da je ikona vedno skrita in ne samo takrat ko je neaktivna.
pivmik ::
Poskusi ji preprečit da se sploh zažene on zagonu windowsov:
Start-> Run -> msconfig
Pol pa pod Startup Jezičkom odstrani kljukico pred tem programom ki se ti žažene in prikaže ikonco
Start-> Run -> msconfig
Pol pa pod Startup Jezičkom odstrani kljukico pred tem programom ki se ti žažene in prikaže ikonco
LP, Gregor GRE^
TESKAn ::
Kolikor jaz razumem to ikono, je za naprave, ki jih lahko priklopiš/odklopiš med delovanjem in nimajo od Microsofta potrjenih gonilnikov. Torej ko ti dašto varno odstranitev hardwera ti sistem lepo in brez neljubih posledic izklopi napravo. Ker če bi jo samo potegnil iz utičnice, bi lahko nastala kaka p********. Torej je ta 'safely remove hardware' le varnostni ukrep.
Znebil se boš ikone tako, da boš za napravo, ki nima od MSja podpisanih gonilnikov, naložil take, ki ga imajo. Zdej da ugotoviš, kera naprava to je, dvoklikni na to motečo ikonco in boš dobil listo naprav. In potem za to napravo ali poišči na netu gonilnike, ki imajo MSjev žegen, še bolje pa bo, če so gonilniki že prišli z okni.
Aja, iskanja po netu se včasih lahko znebiš z avtomatsko posodobitvijo oken - klikni tule.
Lp
TESKAn
Znebil se boš ikone tako, da boš za napravo, ki nima od MSja podpisanih gonilnikov, naložil take, ki ga imajo. Zdej da ugotoviš, kera naprava to je, dvoklikni na to motečo ikonco in boš dobil listo naprav. In potem za to napravo ali poišči na netu gonilnike, ki imajo MSjev žegen, še bolje pa bo, če so gonilniki že prišli z okni.
Aja, iskanja po netu se včasih lahko znebiš z avtomatsko posodobitvijo oken - klikni tule.
Lp
TESKAn
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Chessman ::
TESKAn: zadeva niti slučajno ni povezana z driverji in od tega če jih podpira microsoft. Sam imam par naprav za katere sploh nimaš drugih driverjev kot tiste ki jih je M$ priložil oknom. Torej tudi originalni drvirerji katere M$ miso žegnani.
V bistvu so to naprave katere služijo za prenos podatkov. Če to napravo med delovanjem ven potegneš lahko zgubiš kakšen podatek. (disk še ni zapisal vsega, modem v našem primeru še prenaša podatke)
Ko v tem programu izklopiš napravo pa okna poskrbijo da se ustavi dotok podatkov do te naprave. Šele takrat ti dovolijo da jo izklopiš.
Lahko jo seveda kar tako izklopiš, vendar reskiraš izgubo podatkov. Možnost je sice zelo majhna, vendar še vedno obstaja.
V bistvu so to naprave katere služijo za prenos podatkov. Če to napravo med delovanjem ven potegneš lahko zgubiš kakšen podatek. (disk še ni zapisal vsega, modem v našem primeru še prenaša podatke)
Ko v tem programu izklopiš napravo pa okna poskrbijo da se ustavi dotok podatkov do te naprave. Šele takrat ti dovolijo da jo izklopiš.
Lahko jo seveda kar tako izklopiš, vendar reskiraš izgubo podatkov. Možnost je sice zelo majhna, vendar še vedno obstaja.
TESKAn ::
Ok, pa razloži moj skener: ko uporabljam MS gonilnike, ki so zraven oken, ni te ikonce, ko pa namestim Umaxove, se pa pojavi? In imel sem 3Comov zunanji modem, MSjevi gonilniki - ikone ni bilo.
Ne vem, jaz rečem, naj Denis poskusi z gonilniki.
Ne vem, jaz rečem, naj Denis poskusi z gonilniki.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | varno odstranjevanje diska?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1592 (1014) | Mendos |
» | Vklop fizično priklopljene USB napraveOddelek: Pomoč in nasveti | 1505 (1346) | gokky |
» | SATA disk ???Oddelek: Strojna oprema | 1587 (1361) | neres |
» | Safely remove USB ključ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1499 (1304) | HerrBaron |
» | UMAX ASTRA @ winXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1073 (962) | rc-car |