Forum » Mobilne tehnologije » Samsun s8500 wave vs SE Xperia x10
Samsun s8500 wave vs SE Xperia x10
-mojster- ::
Odločam se med tema dvema mobiteloma. Prvo me je nekoliko bolj prepričal Samsung predvsem zaradi AMOLED zaslona, nekoloiko hitrejše odzivnosti ter daljše trajanje baterije. Vendar sem včeraj prebral, da bodo do konca oktobra za Xperio izdali nov Android (2.1), ki naj bi omogočal tudi snemanje HD posnetkov. Tako da sem v precejšnjem dvomu kateri mobitel izbrat.
Vaše mnenje?
Lp
Vaše mnenje?
Lp
meXem ::
Kako boš z X10 snemal HD posnetke ko pa nima HD kamere ?!?
No wave jo pa ima in povem ti, da dela neverjetne videe ;)
No wave jo pa ima in povem ti, da dela neverjetne videe ;)
lisjak ::
No kolk sem jaz videl ... Sonyx10 na android 2.1 res snema 720p video in to z delujočim avtofokusom, med tem ko ima wave fiksen fokus med snemanjem. tale video zgleda res impresivno (čeprav je skompresiran od youtube)!
klik
Res pa, da je sony kar precej dražji.
klik
Res pa, da je sony kar precej dražji.
Thunder wave ::
Kako boš z X10 snemal HD posnetke ko pa nima HD kamere ?!?
Kje si pa ti prebral, da X10 nima HD kamere?
Glede fotoaparata in kamere je Sony Ericsson še stalno nepremagljiv.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thunder wave ()
lisjak ::
Elemen_T ::
če si navajen androida/ti je všeč in če ti ni problem prmaknt še mau dnarja, pol ima xperia verjetno precejšno prednost pred wave-om.
če pa ti ni problem eksperimentirat z OSi in če ne rabiš maljon dodatnih programov (oz. se ti ne mudi), pol boš z waveom ful zadovoln ker je res mega telefon.
@lisjak tebi pa odgovor v videu
če pa ti ni problem eksperimentirat z OSi in če ne rabiš maljon dodatnih programov (oz. se ti ne mudi), pol boš z waveom ful zadovoln ker je res mega telefon.
@lisjak tebi pa odgovor v videu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Elemen_T ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kitajska tretja država, ki je pristala na LuniOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 16227 (10007) | Spajky |
» | Fotoaparat vs. kamera?Oddelek: Zvok in slika | 6444 (5827) | schurda |
» | Mladi in nadobudni snemalci in montažerji. Mnenje o nasOddelek: Sedem umetnosti | 3047 (2290) | brutalfit |
» | Kateri "pametni" telefon?Oddelek: Mobilne tehnologije | 5877 (4841) | djordjevic |
⊘ | Samsung Galaxy S- Ultimate Android phone (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13792 (10905) | Ziga Dolhar |