» »

samsung wave vs. htc legend

samsung wave vs. htc legend

lisjak ::

katerega bi vi izbrali ? cena je praktično ista ...
legend 220EUR vs. wave 210EUR
amoled 320*480 vs. super amoled 480*800
Qualcomm 600mhz vs. Cortex 1Ghz
5 MP vs. 5MP with 720p30frame video
lion 1300 vs. lion 1500
android 2.1 vs. BADA 1.2
oba iz enega kosa alu..
Očitno hardwersko wave zelo prednjači pred legendom, vprašanje je samo če je android na legendu res tolko boljši od BADA ... ? Bo morda v kratkem na voljo kakšna free offline navigacija za BADA os ? ker to je trenutno edina pomankljivost.
Vsako mnenje dobrodošlo...

djordjevic ::

Primerjalno ti težko povem. Kot si sam ugotovil, Wave na papirju Legendo poseka. Meni načeloma Legend odlično služi in ga ne menjam za nič. Najbolje, da preizkusiš oba in se potem odločiš. Mene pri Wavu moti relativna 'zaprtost' Bade.
No grave is deep enough to keep us in chains.

meXem ::

Imam Wavea in imam BADO. Kar se telefona tiče sem brez besed (bolšega po karakteristikah na trgu ni !)
Kar se pa tiče Bade je tudi zelo luštna za uporabo, je pa res da ima trenutno dosti majn aplikacij kot Android, za kar pa se nam baje ni treba bat saj delajo na BADI pri samsungu sto na uro ...

Jaz sem pred nakupom izbiral med wave in galaxy S ter se nato za tega odločil samo zaradi nižje cene, sedaj pa ga ne menjam za noben mobitel na svetu (razen tistega Iphone z diamanti ...), ti pa se sam odloči :)

denabiker ::

sem uporabljal Samsung wave - izposojen..eden izmed redkih, ki se mi res dopade.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung S8500 Wave oz. nasploh Bada OS (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
46166597 (39812) Xgeneration
»

Samsung Wave (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

32351177 (33099) paix
»

OS Bada

285574 (4107) pleomax

Iščem telefon, nujno