Forum » Programska oprema » Na net preko GPRS
Na net preko GPRS
Cyb3rium ::
Živjo, mene pa zanima, kakšno programsko opremo potrebujem da se povežem na internet preko GSM-a. Je kdo to že delal?
Imam telefon t65, win xp in kabel na serijski (miškin) priključek.
Hvala!
Imam telefon t65, win xp in kabel na serijski (miškin) priključek.
Hvala!
T(he) Boss ::
Rabis kaki gonilnik za gprs modem in nekaj nastavitev v winsih, pa veliko dnara ali pa dobro izbran paket.
R0K ::
Kabl za povezavo z računalnik, CD od telfona (gor more bit modem (vsej pr men je bil) in da ti deluje GPRS.
Vsej pr men je delal (T68i).
Zdej pa se sploh splača, k ma Mobitel dva ugodna paketa. Prvi je for free in do 1MB prenosov za 1kB (cca 1000b) plačaš 1sit. Od 1MB naprej pa samo 0.1sit!
Je pa še en, k maza 2k sit naročnine že vračunani 50MB prenosov, ko pa teh 50MB presežeš pa imaš naprej 1kB za tut samo 0.1sit.
UGODNO. Jest sm kr not padu. Sam laptom mi zej še manjka!
Vsej pr men je delal (T68i).
Zdej pa se sploh splača, k ma Mobitel dva ugodna paketa. Prvi je for free in do 1MB prenosov za 1kB (cca 1000b) plačaš 1sit. Od 1MB naprej pa samo 0.1sit!
Je pa še en, k maza 2k sit naročnine že vračunani 50MB prenosov, ko pa teh 50MB presežeš pa imaš naprej 1kB za tut samo 0.1sit.
UGODNO. Jest sm kr not padu. Sam laptom mi zej še manjka!
Tomi ::
Namesti si modem kot standard modem over IR ali preko kabla, če gre. Narediš povezavo, kot normalno, samo številka je #99 (za Nokio, recimo). Ali pa pokliči na helpdesk svojega ponudnika, kjer bodo takoj vedeli.
metrodusa.blogspot.com
Cyb3rium ::
Okej, uspelo mi je potegniti software iz sony-ericssonove strani in se celo povezati preko navadnega GSM protokola, za GPRS pa ne vem, katero klicno številko bi moral vnesti, pa bom že jutri zvedel.
Hvala za pomoč!!
Hvala za pomoč!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje dial-up neomejeno?Oddelek: Omrežja in internet | 1406 (1265) | Yacksy |
» | Simobil-Gprs (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12876 (7638) | [_MW_] |
» | Internet v rovtah=) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6808 (4607) | Duke Nukem |
» | IP številka za GPR oziroma za UMTSOddelek: Omrežja in internet | 1931 (1472) | Lincolin |
» | GPRS -plačiloOddelek: Mobilne tehnologije | 1054 (937) | perci |