Forum » Operacijski sistemi » iz win xp v win 98
iz win xp v win 98
Zico ::
A mi lahko poveste kako naj spremenim sistem iz winxp v win98 brez formatiranja diska ce je mozno in kako se to naredi drugace pa kaj mi preostane na izbiro ?
formatiram disk in naložim win 98???
NUJNO
lp žičo
formatiram disk in naložim win 98???
NUJNO
lp žičo
BaNdWiDtH ::
Ja kako pa hoces spremeniti, samo nazven?.. torej vizualno.. namizje itd..?? drugace pa mores na novo nalozt win98.. kr tak se ne da spreminjat... Kako pa bi to potem zgledalo ? :P
StDo ::
Obstaja možnost. Je dolgotrajna. Greš v DOS. Pobrišeš sistemske datoteke pod C: Pol pa še direktorij Windows ali kar pač imaš nato pa še program files direktorij. Sam to traja kr nekaj časa.
Varijanta 2:
Ustvariš particijo skopiraš gor vse kar ne žeeliš da se zbriše, patricijo s windowsi sformatiraš, naložiš winse.
Sam najhitreje je direkt format
Varijanta 2:
Ustvariš particijo skopiraš gor vse kar ne žeeliš da se zbriše, patricijo s windowsi sformatiraš, naložiš winse.
Sam najhitreje je direkt format
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | formatiranje in ponovna postavitev OS win98Oddelek: Operacijski sistemi | 1236 (1122) | ql000 |
» | Težave z win98SEOddelek: Operacijski sistemi | 1584 (1289) | Donheled |
» | kak odinštalirat win 98 seOddelek: Operacijski sistemi | 1011 (877) | CaqKa |
» | Win2k, instalacija, pomocOddelek: Operacijski sistemi | 2270 (2052) | CaqKa |
» | WIN ME SLO nazaj na WIN98SLOOddelek: Pomoč in nasveti | 1207 (1008) | Pizzicato |