Forum » Loža » Družabna omrežja ali medmrežja
Družabna omrežja ali medmrežja
Mercier ::
Oni dan sem na TV prvič ujel izraz medmrežja. Nekaj sekund sem bil prepričan, da gre za Internets foro, potem pa sem le pomislil na socialna omrežja.
Je tu kakšen "prav", al je bolj nedorečeno? Mogoče celo pomenska razlika? Poudarjanje določene kvalitete?
Je tu kakšen "prav", al je bolj nedorečeno? Mogoče celo pomenska razlika? Poudarjanje določene kvalitete?
kalko ::
Kolikor vem, je "medmrežje" slovenski prevod za "internet".
"Medmrežja" bi torej pomenilo "interneti". Makes no sense.
"Medmrežja" bi torej pomenilo "interneti". Makes no sense.
Mercier ::
Saj. Ampak dam guglnu niz "socialna medmrežja" in dobim nekaj in na TV slišim izraz od Marte Kos, k temu dodam moj EMŠO in dolgo lajtngo, pa si rečem, da je mogoče bolje, da vprašam na ST.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rusija se bo poizkusno odklopila od internetaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 10964 (6942) | Mare2 |
» | Huawei pokazal 10-kilobajtni operacijski sistem prihodnosti LiteOS (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 31046 (24873) | johnnyyy |
» | Slovar informatike minus SSJK not null ??Oddelek: Problemi človeštva | 2986 (2664) | BlueRunner |
» | Evropska komisija odločno tudi za varovanje zasebnosti na medmrežjuOddelek: Novice / Zasebnost | 4496 (3999) | poweroff |
» | Računalništvo & prevajanjeOddelek: Šola | 1785 (1591) | Nejc Pintar |