Forum » Šola » vzporedno šolanje
vzporedno šolanje
being ::
pozdravljeni! vpisan sem v prvi eltnik tehniške gimnazije in zaenkrat mi kar dobro gre, čeprav še je komaj začetek. še vedno pa me zanima kako je z vzportednim vpisom, saj bi se rad v drugem lentiku vpisal tudi na frizersko. kako to poteka?kje imaš pouk? katere rpedmeti moraš delati? vglavnem vse, ker res nimam nobenih podatkov o tem. lp :)
St235 ::
http://www.filternet.si/os/ucenje/vpis-...
ne me držat za besedo, sam mislim, da v srednji šoli je vzporedni vpis možen zgolj izjemoma ob vpisu v prvi letnik kadar Umetniško gimnazijo. Če ne drugega je praktično nemogoče obiskovat dve srednji šoli zaradi prekrivanja. Drugo bi bil kakšen popoldanski program /večerna šola, kamor se pa lahko vpišeš po njihovih pogojih neodvisno od tvoje srednje šole.
ne me držat za besedo, sam mislim, da v srednji šoli je vzporedni vpis možen zgolj izjemoma ob vpisu v prvi letnik kadar Umetniško gimnazijo. Če ne drugega je praktično nemogoče obiskovat dve srednji šoli zaradi prekrivanja. Drugo bi bil kakšen popoldanski program /večerna šola, kamor se pa lahko vpišeš po njihovih pogojih neodvisno od tvoje srednje šole.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalniška srednja šolaOddelek: Šola | 11558 (8675) | Halfdead987 |
⊘ | Prepisu sm se na Srednjo šolo za računalništvo (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8402 (7409) | Ziga Dolhar |
» | srednja in visoka šola?!Oddelek: Šola | 4793 (4008) | jizzer |
» | naprej za šolanje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 48236 (45718) | Jan987 |