Forum » Loža » Kupil VW polo in zravn dobil packarijo
Kupil VW polo in zravn dobil packarijo
tabla ::
Čao!
Kupil sm novga VW polota, po prvem obveznem servisu predn predajo avto pa dobil nekaj nevšečnosti,
namreč strešni del notranjosti, kjer je zgoraj neka tekstilna siva površina je bila umazana od najverjetneje tistega, ki je to zadevo dal čez.
Na vzratnem ogledalu spredaj, pa dobil še nekaj majhnih sledi črne zelenkaste masti. Seveda sem uporabil alkohol in to očistil.
Zanima me, kdo ve od kje tista mast, ali podmazujejo tudi kakšne ključavnice in podobno ob prvem pregledu predn ti avto dajo, da se je to znašlo v novem avtu?
Hvala!
Kupil sm novga VW polota, po prvem obveznem servisu predn predajo avto pa dobil nekaj nevšečnosti,
namreč strešni del notranjosti, kjer je zgoraj neka tekstilna siva površina je bila umazana od najverjetneje tistega, ki je to zadevo dal čez.
Na vzratnem ogledalu spredaj, pa dobil še nekaj majhnih sledi črne zelenkaste masti. Seveda sem uporabil alkohol in to očistil.
Zanima me, kdo ve od kje tista mast, ali podmazujejo tudi kakšne ključavnice in podobno ob prvem pregledu predn ti avto dajo, da se je to znašlo v novem avtu?
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čistilo vetrobranskega stekla (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 11247 (3128) | anketar |
» | Pregrete zavore (dim) (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 16101 (14153) | zk_eu |
» | Optika avtomobilaOddelek: Na cesti | 9899 (4511) | miko22 |
» | silikonska mastOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5020 (4877) | Azrael |
» | ko bom velik..Oddelek: Loža | 1784 (1019) | undefined |