Forum » Omrežja in internet » Pošiljanje slike iz kamere na mail
Pošiljanje slike iz kamere na mail
Butec123 ::
Zanima me kako naj zadevo nastavim da bi ob premiku kar kamera zabeleži poslala mail - snapshot. Kamera je D-link DCS 2100+ in preko web vmesnika se to da nastavit.
Se pravi na prvi sliki napišem gmailov server ter npr.moj mail. Na drugi sliki moram napisat DNS (ampak ne vem katerega ??), na tretji sliki izberem opcijo snapshot.
Če lahko še s kakšnim podatkom pomagam kar z besedo na dan.
Skratka rad bi imel tako, ko kamera zazna premik (motion detection) bi mi na gmail poslala začetno sliko.
Se pravi na prvi sliki napišem gmailov server ter npr.moj mail. Na drugi sliki moram napisat DNS (ampak ne vem katerega ??), na tretji sliki izberem opcijo snapshot.
Če lahko še s kakšnim podatkom pomagam kar z besedo na dan.
Skratka rad bi imel tako, ko kamera zazna premik (motion detection) bi mi na gmail poslala začetno sliko.
- zavaroval slike: OmegaBlue ()
Karlos ::
Za DNS-je je vseeno kaj vpišeš, svoje lokalne, od siola, od arnesa (193.2.1.66 ter 193.2.1.72), od googla (8.8.8.8)...
Sai Baba: "Dam vam to, kar hočete, da boste hoteli to, kar vam želim dati."
Karlos ::
He, he, DNS IMA veze, samo NIMA veze kaj notri VPIŠEŠ
Mal kompliceram, vpiši 193.2.1.66 in 193.2.1.72 pa bo 100% OK
Mal kompliceram, vpiši 193.2.1.66 in 193.2.1.72 pa bo 100% OK
Sai Baba: "Dam vam to, kar hočete, da boste hoteli to, kar vam želim dati."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | a tole deluje: https://1.1.1.1/Oddelek: Omrežja in internet | 3942 (2457) | peburuchug |
» | Simobil UMTS internet - www.bwin ne odpreOddelek: Mobilne tehnologije | 1501 (1265) | amigo_no1 |
» | Linksys WRT54GS - Gateway, IP, Subnet problemOddelek: Omrežja in internet | 1512 (1411) | yellowcube |
» | Group Policy; kako nastavit GPO za OU?Oddelek: Operacijski sistemi | 2911 (2583) | Microsoft |
» | SiOL mrk (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10855 (10855) | hruske |