» »

Kater komplet zvočnikov - Mogoče LOGITECH Z-560?

Kater komplet zvočnikov - Mogoče LOGITECH Z-560?

bastadu ::

Začel sem se zanimati za nabavo kompleta zvočnikov za povezavo s PCjem. Seveda govorim o aktivnih zvočnikih. Sem tudi prebral test v PCFormatu, kjer so kot najbolj všečne™ izbrali CREATIVE Inspire 5.1 5700 in pa LOGITECH Z-560 4.1 400W THX . Zanimajo me predvsem slednji, ki imajo celo 400W RMS izhodne moči8-O in THX certifikat. Zanimajo me še vaša mnenja o teh zadevah in če mislite, da se mi jih splača nabaviti za cca 70kSIT.

bastadu ::

A se res nobenmu ne da svetovat?:(

Robert ::

Doma imam Creative 5700 in moram reči da so zelo dobri, če že ne vrhunski za računalnik - imajo Dolby Digital, DTS, THX pa ne - pa kaj ti bo slednje.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Robert ()

nodes ::

Grand prix........... Altec Lansing 641
Logitech Z-560 ...Ko sosedi obmolknejo
Best buy..............Logitec Z-540.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: nodes ()

jRk0 ::

Z-560...sistem sem slisal v nemciji...bil je priklopljen na cd player komponento v trgovini in je enostavno roxal:D woofer je spostovanja vrednega izgleda in moc prav tako:D mislim, da bi kar fajn bil zadovoljen s temi zvocniki...niso pa to pac 5.1 sistem in so brez centra, ki ga creative ma, ampak to ni take omembe vredno pomoje...

altec lansing pa itak rox:) (ponosen lastnik ATP3;))
You fuck up once, you loose two teeth.

bastadu ::

...imajo Dolby Digital, DTS, THX pa ne - pa kaj ti bo slednje.
Kaj mi bo slednje? THX certifikat imajo baje samo stvari vrhunske kvalitete, tudi Audigy2 naj bi imel ta certifikat... aja, pa Creative 5700 stanejo čez 100kSIT in nimajo niti približno toliko RMS izhodne moči kot Z-560...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bastadu ()

Wolfram ::

Jaz sem včer dobu geniusove sw 5.1 home theatre in sem zelOOO zadovoljen. Zame le še posebej velika razlika, ker sem prej posedoval dve majhni stereo škatlici, vendar se mi zdi, da za 38k je to največ kar lahko dobiš.... ne vem če si ti splača dajat več, edino če maš v mislih kaj za profesionalno rabo :\ . Subwoofer je odpulen, saj se mi cela bajta trese, edin visokotonci (zadni zvočniki naj bi bili malce švoh, vendar jest ne opazim tega kot večjo pomanjkljivost).
http://www.genius-europe.com/english/sp...
Na tem linku lohka vidiš, da je sistem lesen in posledično zelo kvaliteten-zvok in sami zvočniki.

No, tvoja odločitev, ampak ko sem dal na full bass&treble sm samo 8-O !!!

lp,
Wolfram
www.igralec.com

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Wolfram ()

malinavc ::

wolfram:dej pejt enkrat v kak bigbang al pa h kakem kolegu k ma komponente k res butajo, pa boš hotu tale tvoj pc speaker kr prodat...ne pravim zdej de je najbol podn ka lahk kupiš, ampak vsaki zvočniki ki so za računalnik ne morejo bit nevem kok dobri...pa brez zamere
...odvisno s katere perspektive gledamo...

bastadu ::

Wolfram: Ta woofer pri Genius zvočnikih ima 45W (RMS), pri Logitech Z-560 pa ima samo woofer 188W (RMS)8-O. Sicer sem jih pa že naročil in naj bi jih dobil v soboto.

Pa še nahitro, kero zvočno mi priporočate? Sedaj imam en SB PCI 128 in morem definitivno zamenjat. Kja naj vzamem, Audigyja?

Wolfram ::

malinavc: mislim, da vsi tuki vemo, da se pogovarjamo o pc speakerjih in ne o hi-fi komponentah! za pc speakerje je moj komplet ful dobr, ker je pocen-dobiš veliko za ta denar. nisem jih pa kupil zato, da bi butal, temveč zato, da bi užival v pravem surround zvoku-če bi hotu samo musko poslušat, pol bi si valda hi-fi nabavu. ne smeš pa pozabt, da te pride krepko čez 100k, če hočeš met v redu ojačevalec in pa zvočni omarici. no, tako.. mislim, da se zdej razumemo... bil sm pa že pr kolegih k majo po 5 omarc v sobi in RES BUTA.

bastadu: če maš dnar, kar po njih :) , jest npr. nism bil prpravlen tolk dat za speakerje :D

lepo se mejte,
Wolfram
www.igralec.com

3J ::

Sam posedujem Logitech z-560 in morm reč da rulajo!!!:D Močni so še preveč, zvok je odličn, mislm, da se ti jih splača kupt! Če hočeš pršparat okol 20k jih pejt kupt v bližnjo italijo kjer stanejo približno 50.000 SIT.

P.S. Obvezna je kšna huda zvočna kot npr. SB Audigi, da istisneš največ kar se, da iz njih!

bastadu ::

Ja danes sem dobu zadevo in naj povem, da sem malo razočaran nad njimi, ker me bojo vsak čas izselili iz doma:D
Zvočniki totalno razturajo, basi so zelo močni in zelo čisti, skratka zaenkrat zelo dobri občutki. Sicer pa še nimam priklopljenih zadnjih dveh satelitov, ker jih nimam kam dati, ampak vseeno seka. Morem pa mač počakat, da se stari odpravijo nekam, da jih lohka mal bolj navijem:P Bom še poročal;)

MRtwister ::

Ej, kje v italiji prodajajo to?! Sem blizu meje :).

Golden eye ::

Kaj misliš s tem huda zvočna?? Aje dost Creative sound blaste 5.1 al mora bit Creative audigy 5.1 da je dobr? (a pa je dost razlike če zamenjaš za audigy??). Sicer mislim kupit take zvočnike!:D

TheD ::

Hmmm, sam imam sicer ene Geniuse 5.1 prklopljene na DVD, pa je kar vredu (boljš kot v Koloseju, kjer kreteni še sounda ne znajo nastimat, bljak), le center mal šepa. Boljših zvočnikov si ne morm špogat kupt, čeprav bi bli kkšni Pioneer Pioneeer S-V39 že zadovoljivi za moje potrebe.

Zanima me pa, če je kdo kej prečekiral tanove Creativeove nove Inspire™ 6.1 6700 zvočnike, ki bodo stali samo 100 Ł, kar je cca 36k našga dnara. To se mi ne zdi tolk drago ... sicer niso tok močni kot Z-560, so pa tut enkrat cnej. Za v malo sobco je okej. Mene že pri teh sosedje postran' gledajo :D
TheD or not TheD?

Golden eye ::

ha ha jest pa na srečo živim v Hiši!!! in ko ni nobenga doma nažigam in preizkušam zvočnike!! A mogoče ve kje se da dobit te zvočnike Logitech Z-560?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kir zvočni sistem naj kupim?

Oddelek: Kaj kupiti
382035 (1493) twingosport
»

Za tiste ki nameravate kupiti 5.1 zvočnike

Oddelek: Kaj kupiti
341621 (1094) boštjan
»

Še vedno ni prepozno za novoletno darilo

Oddelek: Novice / Ostale najave
322035 (2035) lorenz
»

genius sw 5.1 home theatre (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
564041 (3425) jest10
»

kateri 5.1 zvočni sistem

Oddelek: Kaj kupiti
232292 (1620) jest10

Več podobnih tem