Forum » Pomoč in nasveti » wireless NETGEAR Router MR814, kako ga nastaviti??
wireless NETGEAR Router MR814, kako ga nastaviti??
alice85 ::
Pozdrav vsem!!
Sem nova na slo-tech, imam en problem, o katerem ste verjetno ŽE kdaj govorili, a je mnogo postov, med katerimi bi bilo težko hitro najti konkreten odgovor na moj problem
Od znanca smo dobili 11 Mbps wireless Router NETGEAR MR814, a brez navodil, brez papirjev. Sedaj je problem kako ta router nastaviti na mojem rač., kjer nujno potrebujem povezavo z internetom! Če bi mi kdo razložil/pomagal kako se tega lotiti, bi bila izjemno vesela ! Čeprav se večina punc ne spozna nič na računalnike, se jaz nekaj pa le spoznam, tako da mi verjetno ne bi bil problem to sama nastaviti...če bi mi kdo pri tem pomagal preko foruma..
pozdrav,
L
Sem nova na slo-tech, imam en problem, o katerem ste verjetno ŽE kdaj govorili, a je mnogo postov, med katerimi bi bilo težko hitro najti konkreten odgovor na moj problem
Od znanca smo dobili 11 Mbps wireless Router NETGEAR MR814, a brez navodil, brez papirjev. Sedaj je problem kako ta router nastaviti na mojem rač., kjer nujno potrebujem povezavo z internetom! Če bi mi kdo razložil/pomagal kako se tega lotiti, bi bila izjemno vesela ! Čeprav se večina punc ne spozna nič na računalnike, se jaz nekaj pa le spoznam, tako da mi verjetno ne bi bil problem to sama nastaviti...če bi mi kdo pri tem pomagal preko foruma..
pozdrav,
L
zee ::
Hitro & enostavno: kupi novega, sploh če misliš uporabljati wireless del.
Drugače pa povej, katerega ponudika internetnih storitev imaš (ISP) ?
Drugače pa povej, katerega ponudika internetnih storitev imaš (ISP) ?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
hja, saj smo nameravali novega kupiti, potem se je pa znanec ponudil, da nam ga lahk kr da...
Ponudnik je ARIO iz Maribora.
Valentin, hvala, bom si podrobneje ogledala ta navodila...
Ponudnik je ARIO iz Maribora.
Valentin, hvala, bom si podrobneje ogledala ta navodila...
Valentin, na tem linku so navodila za MR814 v2, jaz pa imam v3, JE ŠTEVILKA POMEMBNA ALI..?
Valentin ::
amigo_no1 ::
Vpisati moraš 3 številke (pod static ip kot tip povezave), glede na to da imaš povezavo preko njih http://www.ario.net/internet.php
za WAN / Internet:
IP Address
Subnet Mask
Gateway
MTU (pusti na default)
Pohvalno da se je nekdo celo spravil brati navodila.
Ne pozabi na koncu dati wpa-psk (aes) za zaščito ( z dolgim geslom, +20 znakov) wifi povezave pred leecherji.
za WAN / Internet:
IP Address
Subnet Mask
Gateway
MTU (pusti na default)
Pohvalno da se je nekdo celo spravil brati navodila.
Ne pozabi na koncu dati wpa-psk (aes) za zaščito ( z dolgim geslom, +20 znakov) wifi povezave pred leecherji.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Router Netgear MR814v2 - problem z WEPOddelek: Omrežja in internet | 1466 (1423) | lopov |
» | Pomoč pri nastavitvi domačega omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 1543 (1452) | blackbfm |
» | wireless ne dela splj0h :DOddelek: Omrežja in internet | 2284 (1972) | burka |
» | ventilator na napajalniku ne dela??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1185 (1057) | mamut |
» | Povezave !! - brez kablov - Wireless - Kako to izpeljatiOddelek: Kaj kupiti | 1285 (1151) | janezl |