Forum » Operacijski sistemi » Težava pri namestitvi driverja za tiskalnik
Težava pri namestitvi driverja za tiskalnik
primozsu ::
Pozdravljeni!
Imam tiskalnik Canon MP-550, za katerega sem hotel nametiti driver na operacijski sitem Windows 7. Vendar se mi je pri namestitvi pojavilo tole sporočilo:
Računalnik sem večkrat ponovno zagnal, vendar brez uspeha. Prosil bi vas za kakšen nasvet kako rešiti težavo, da bom lahko namestil driver. (ko hoče računalnik sam namestiti driver mu tudi ne uspe)
Lp, Primož
Imam tiskalnik Canon MP-550, za katerega sem hotel nametiti driver na operacijski sitem Windows 7. Vendar se mi je pri namestitvi pojavilo tole sporočilo:
Računalnik sem večkrat ponovno zagnal, vendar brez uspeha. Prosil bi vas za kakšen nasvet kako rešiti težavo, da bom lahko namestil driver. (ko hoče računalnik sam namestiti driver mu tudi ne uspe)
Lp, Primož
WarpedGone ::
Poglej v servisih, zna bit da je ta Print Spooler izklopljen. Nastavi ga na Auto start.
Zbogom in hvala za vse ribe
Enron x86 ::
start > control panel (nadzorna plošča) > administrative tools > services.
Poiščeš servis z imenom Print Spooler. Nanj klikneš z levo miško in izbereš 'properties' (lastnosti). Pod 'startup type' (način zagona ?:)) izbereš 'automatic' (samodejno). Nato stisneš še gumb 'start' (zaženi) ter 'apply' (uporabi) in nadaljuj z namestitvijo gonilnikov.
Lp
Poiščeš servis z imenom Print Spooler. Nanj klikneš z levo miško in izbereš 'properties' (lastnosti). Pod 'startup type' (način zagona ?:)) izbereš 'automatic' (samodejno). Nato stisneš še gumb 'start' (zaženi) ter 'apply' (uporabi) in nadaljuj z namestitvijo gonilnikov.
Lp
Core i5-4690K@4.7| ASUS MAXIMUS VII HERO| 16 GB Corsair LP DDR3 1866 MHz|
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem s printerjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1598 (1367) | rescue112 |
» | Ko izklopim printer ga ni večOddelek: Pomoč in nasveti | 1080 (947) | Storm |
» | Print spooler in pdf-jiOddelek: Programska oprema | 1358 (1306) | msenjur |
» | Canon MP520 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2432 (2002) | overdovs |
» | Printer rabi 100 let, da stvar naprintaOddelek: Pomoč in nasveti | 1401 (1182) | Matthew |