Forum » Loža » Izdelava biljardne mize
Izdelava biljardne mize
darh ::
Ima kdo kake izkušnje s tem? Mere in priporočene materiale bi že najdu, samo, a se splača to delat? Ker uredu miza ni ne vem kako poceni... Kje kupit pol palice in kugle?
Excuses are useless! Results are priceless!
PALOMINO ::
Ne vem kje sem zadnjič videl, mislim da v Salamonovem oglasniku, biljard mizo komplet z vsem za 60.000,00 sit...vprašanje koliko se splača delat doma sam...glede na to koliko gre živcev ter predvsem časa...
rc-car ::
O tem sem tudi jaz že razmišljal... o ja...
Ampak po mojem bi se bolj splačalo, če bi kje (čimceneje) dobil oreng uničeno mizo in jo potem 'popravil'.
V kakem zakotnem lokalu al pa prek salomonca mogoče...
Ampak po mojem bi se bolj splačalo, če bi kje (čimceneje) dobil oreng uničeno mizo in jo potem 'popravil'.
V kakem zakotnem lokalu al pa prek salomonca mogoče...
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
darh ::
sam pol jo je pa treba pripeljat... pa tko naprej.. :) na koliko se sploh cenijo take zadeve?
Excuses are useless! Results are priceless!
rc-car ::
Jah pripelješ jo že s kakim kombijem al pa kaj. Bolj problematična zna biti cena. Drgač pa so te zadeve kar drage. Okrog 500k po mojem. Razen, če se kje zmeniš in vzameš kako uničeno...
Glede palic in kugel. To bi se pa tudi moralo nekje posebej dobit...
Glede palic in kugel. To bi se pa tudi moralo nekje posebej dobit...
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
R0K ::
Plastične se že ziher dobijo za kake 150k sit.
Lesene so pa res drage, sam je velik boljš nanjih igrat, kt pa na plastični...
Lesene so pa res drage, sam je velik boljš nanjih igrat, kt pa na plastični...
Brane2 ::
Mislim, da to kar nekaj ljudi dela po naročilu. Ker verjetno hočeš dobro mizo, za profi pa verjetno nimaš $$$, bi se jaz na tvojem mestu sprehodil in si ogledal izdelke v živo.
Kljub temu računaj na stroške parsto kSIT (recimo 200 za silo, verjetneje 300-500) za res solidno mizo brez pedigreja- solidno za domače pogoje. Pri tem se pozanimaj pri tipu, če je že naredil kaj takega, da ti ne bo dal kuhinjsko v preobleki (tisto raztegljivo)
Profi rešitve najvišjega ranga, kar sem jih našel na netu so IIRC tam nekje okrog 12-18 kDEM...
Kljub temu računaj na stroške parsto kSIT (recimo 200 za silo, verjetneje 300-500) za res solidno mizo brez pedigreja- solidno za domače pogoje. Pri tem se pozanimaj pri tipu, če je že naredil kaj takega, da ti ne bo dal kuhinjsko v preobleki (tisto raztegljivo)
Profi rešitve najvišjega ranga, kar sem jih našel na netu so IIRC tam nekje okrog 12-18 kDEM...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brane2 ()
madmitch ::
Plastične, lesene?!?! Ne hvala. Miza mora biti kamnita.
Dobre mize ne boš mogel narediti sam, že izdelava same plošče je svinjsko draga, potem je tu še ustrezno podnožje, pravilne obrobe (bande), ki morajo imeti pravilen odboj...
Bo ceneje, če jo kupiš, verjemi.
V italiji (Milano) dobiš rabljene (zelo ohranjene) za cca 500 Eurov, karambol 700Eurov. Preverjeno.
Dobre mize ne boš mogel narediti sam, že izdelava same plošče je svinjsko draga, potem je tu še ustrezno podnožje, pravilne obrobe (bande), ki morajo imeti pravilen odboj...
Bo ceneje, če jo kupiš, verjemi.
V italiji (Milano) dobiš rabljene (zelo ohranjene) za cca 500 Eurov, karambol 700Eurov. Preverjeno.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3d tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Kaj kupiti | 382472 (221) | klinker |
» | mašine za hobi mizarstvo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 37241 (2085) | Hudobec82 |
» | Biljard???Oddelek: Loža | 11904 (10058) | _lesy |
» | Nakup joysticka - izbiraOddelek: Kaj kupiti | 1761 (1551) | Monster |