Forum » Omrežja in internet » problem z povezavo interneta
problem z povezavo interneta
cobrica ::
Torej imam problem,saj nikakor ne uspem usposobit povezave na prenosnem računalniku. Gre se za HP Probooka 4520 z realtekovo mrezno kartico. Ko vtaknem kabel se nekaj časa povezuje potlej pa napiše unknown oz nekaj v stilu da ponudnik neznan. Na navadnem računalniku pa enostavno normalno deluje.
Poskusil sem ze z odstranitvijo driverjev in inštalacijo najnovejših vendar ni razlike. Imam pa Win 7,32 bit in kabelski internet od ponudnika Intel se mi zdi. Je mogoče kakšen trik ali kaj podobnega,kajti poiskusil sem vse kar sem lahko pa nič od nič.
Poskusil sem ze z odstranitvijo driverjev in inštalacijo najnovejših vendar ni razlike. Imam pa Win 7,32 bit in kabelski internet od ponudnika Intel se mi zdi. Je mogoče kakšen trik ali kaj podobnega,kajti poiskusil sem vse kar sem lahko pa nič od nič.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Kaj bi pa bilo potrebno nastavit?
Torej zna kdo pomagat?
Torej zna kdo pomagat?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: cobrica ()
Rešil zadevo tako da sem resertiral modem,ker je od prejšnega računalnika IPje potegnil.. zanimivo :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najpopularnejši izsiljevalski virus GandCrab zlomljenOddelek: Novice / Kriptovalute | 7174 (5236) | SeMiNeSanja |
» | Ali si z vpn pro res anonimen na netu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 26402 (24095) | poweroff |
» | V domačem omrežju neznani računalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5300 (4361) | Brane22 |
» | Infrastruktura serverjev v podjetju - problem oz. vprašanjaOddelek: Strojna oprema | 2836 (2078) | gokky |
» | Pomoč. Nastavitev routerjaOddelek: Omrežja in internet | 2001 (1889) | AndrejS |