Forum » Izdelava spletišč » Kaj pravite na to stran?
Kaj pravite na to stran?
Hexx ::
To stran sem naredil, oz. še vedno delam za bratranca tako da ni nič profesionalnega. Iščem pa predloge kako jo izboljšat, ker vem da vam gre to dobro od rok
sloveniacycling.si
Hvala
Hexx
sloveniacycling.si
Hvala
Hexx
barakus ::
Tehnološko in umetniško nič posebnega, ampak je pregledna in meni se dopade. Ene slike mi ne naloži.
IvoJan ::
Clean :) ni nek tehnološki presežek, ampak je kar solidno :) Edino kar me moti je to da izlgeda kot nek dokument v Wordu in ne daje občutka spletne strani.
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
dwinxp ::
Je kar ok... edino kar mi je vbodlo je meni... ce se bi dalo bi ga kako drugace naredil pa malo se s css poigral da bi lepse padel v oci...
Lion29 ::
ma glede na to, da je to wordpress se meni zdi katastrofa...
totalno neprimerna tema... pa full prevec razsirjeno... je tezko brat tako dolge vrstice... daj raje v 2 koloni...
in o cem se sploh gre sajt?
Naslov poravi, da naj bi to bilo neko kolesarjenje po sloveniji?
3/4 strani govori o sloveniji... totalno nejasno... nic pravilno loceno po sklopih...
skratka..fail
totalno neprimerna tema... pa full prevec razsirjeno... je tezko brat tako dolge vrstice... daj raje v 2 koloni...
in o cem se sploh gre sajt?
Naslov poravi, da naj bi to bilo neko kolesarjenje po sloveniji?
3/4 strani govori o sloveniji... totalno nejasno... nic pravilno loceno po sklopih...
skratka..fail
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
Zeberdee ::
100 EUR na dan je za kolesarske počitnice ogromno. http://www.helia.si/, ki ima na slovenskem trgu že izdelano ime in je prisotna na angleškem, portugalskem in predvsem spletnem trgu je recimo primer take agencije.
Če želi kolega svetovanje, pa naj kontaktira. :)
HardFu ::
Vizualno je kul. Vsebinsko pa prva stran pogori. Ne mores kar dat tekst in si rect to je to, ko nekdo pride na stran jo prvo "preskenira" in ne bere teksta, tako kot si si zamislil. Poglej helio recimo kako ima en kup drobcev informacij da se porabnik lahko takoj fokusira na tisto kar ga res zanima.
http://codeable.io
100 EUR na dan je za kolesarske počitnice ogromno. http://www.helia.si/, ki ima na slovenskem trgu že izdelano ime in je prisotna na angleškem, portugalskem in predvsem spletnem trgu je recimo primer take agencije.
ampak pri njemu je vse vodeno ;)
Hvala za nasvete, predlagate mogoče drugo temo? Predlagali ste tudi ožje vrstice.. kaj bi še lahko dodal v sidebar?
Hvala
Hvala
Lion29 ::
zemljevid slovenije in to vsebino razbit po sklopih... in na uvidno stran dati res tisto kar je pomembno in bistvo te storitve...(trdi ploscek ti je ze povedal)
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
OK, hvala usem. Potrudil se bom popraviti stvari čim prej in mi boste potem rekli kaj bi še lahko dodal
Sedaj sem našel drugo, po moje bolšo temo, kjer moram še random slike spremeniti in še dodati nekaj bonbončkov, spremembe lahko že vidite
Link še enkrat: sloveniacycling.si
Link še enkrat: sloveniacycling.si
@nny ::
Navigacijski meni bi dala pod logo.Na prvi strani je bistveno preveč teksta in slik. Sicer pa grafično všečno!
Wox ::
Obiskovalcu moraš ponuditi ob vstopu na prvo stran, brez da bi scrolal dol, vse bistvene informacije.
- Se pravi manj teksta - samo udarne zadeve
- Slika s kolesarjem/kolesarko/kolesarji - še bolje slide-show 3 do 5 slik (zemljevid Slovenije ni za prvo stran - vsaj ne tako velika).
- Trenutna ponudba z okvirno ceno - kaj dogaja (se pravi kaj se dogaja prav zdajle v naslednjih nekaj dneh)
- itd.
Vso ostalo kramo zmeči na podstrani.
- Slika s kolesarjem/kolesarko/kolesarji - še bolje slide-show 3 do 5 slik (zemljevid Slovenije ni za prvo stran - vsaj ne tako velika).
- Trenutna ponudba z okvirno ceno - kaj dogaja (se pravi kaj se dogaja prav zdajle v naslednjih nekaj dneh)
- itd.
Vso ostalo kramo zmeči na podstrani.
Commodore 64
Obiskovalcu moraš ponuditi ob vstopu na prvo stran, brez da bi scrolal dol, vse bistvene informacije.
Na temu delamo, moramo napisat nek splošen uvod ki bi bil kratek in ki bi pritegnil ljudi.
Tiste random slike gor-desno bom spremenil, ker zdej so tiste ki pridejo z temo
Sedaj se pod kategorijami na vseh straneh vidi trenutna ponudba, še več jih pripravljamo
Res hvala za vse predloge
Hair ::
Mislim da bi bolje izpadli večji podnaslovi - pa več razmaka nad njimi. Ker imaš veliko slik, bo to povečalo preglednost - lahko poscrollaš po strani in hitro najdeš kar te zanima. Drugače je pa luštna stran.. mho :) lp!
pa link na slovenia.si ne dela..
pa link na slovenia.si ne dela..
Whenever people agree with me, I feel I must be wrong.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Hair ()
ja linke moram še dodat, še delam na strani.. Tekst na prvi strani pa je namenjen v drugo kategorijo, samo začasno je na 1. strani, dokler ne napišemo drugega tekst
MrBrdo ::
Ja no glavni problem je to z vsebino na prvi strani, drugače je še kar ok. Vendar pa nikakor kak presežek glede na to da gre v bistvu le za wordpress in template.
MrBrdo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokomentirajte nov portal Kafe.siOddelek: Izdelava spletišč | 3123 (1641) | Pakc |
» | oceni stranOddelek: Izdelava spletišč | 1221 (958) | Dead-eye |
» | Prenovljen portal RTVSLOOddelek: Loža | 1198 (985) | Tilen |
» | flash mxOddelek: Izdelava spletišč | 1244 (1126) | auto |
» | Prosim vas za oceno spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 2413 (2037) | rene |