» »

wap.s-t.com

wap.s-t.com

Tody ::

Glede na to da že 2 leti v zavihku osebno ždi rubrika tvoja gsm številka in še zmeraj nič sms-ov (ja ja vem glupi ponudniki....) Bi lahko za vse ki se nemorejo zadržat na faksu v šoli in avtobusu naredil wap stran z novicami in to. Vem da se delajo strani v vrml jeziku in mislim da tudi navdušencev ki bi posodabljal te strani ne manjka. Sam nevem kako je z serverji kako delujejo in koliko stanejo. Kaj vi mislite o tem ??

V-i-p ::

Jaz sem se ponudil že leto nazaj, celo koncept imam kako naj bi stran izgledala, sem tudi "navdušenec" in bi stran redno, večkrat dnevno posodabljal, samo naši admini pač niso bili za to. So pač mnenja da je wap zastarela stvar in v določenih primerih se strinjam, slabo pa ne bi blo, sej jo majo mobitel, simobil, večer, mobisux, itd... bi jo mel pa še mi, a ne admini ;)? sam meni se tudi ne da več tako s tem wapom igrat :D.
Pa še slikca wap strani s-t ki bi jo jaz nardil (leva je povečana, da se bolje vidi kaj in kako, desna je pa original kot na mobilniku):

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: V-i-p ()

bobby ::

Jst sem koj za da bi mel wap stran ampak na žalost ne znam nc programirat pa te zadeve da bi kakporkoli pomagal pri razvoju zato je to vse odvisno od VAS, ki znate in od vaše volje,...
:'(
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izdelava lastnega programa za...

Oddelek: Programiranje
131788 (1419) Monster
»

Admin-Diktatura (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
815537 (3817) Mac
»

Sms novice (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
905129 (4300) rc-car
»

wap.Slo-Tech.com?

Oddelek: Slo-Tech
121180 (1012) luni

Več podobnih tem