Forum » Programiranje » Problem: SQL 0302N The value of host variable in execute or open statment is to large for its correspondin use
Problem: SQL 0302N The value of host variable in execute or open statment is to large for its correspondin use
brinovcek ::
Pozdravljeni, trenutno sem še nov v Report serviceh in pri generiranju poročila sem naletel na error kot je v naslovu.
Problem zadeva naslednjo vrstico sql kode:
AND(
(('Poslovalnica'= ? OR 'All' Like ?) AND (I.PRIM_BR_NO = ? ))OR
(('Sektor'= ? OR 'All' Like ?) AND (P.SE_ID= ? ))
)
Pozvedbe se dela na DB2, Dolžino parametrov je čist ql. Je že kdo imel podoben problem ? kako ga rešiti ?
Problem zadeva naslednjo vrstico sql kode:
AND(
(('Poslovalnica'= ? OR 'All' Like ?) AND (I.PRIM_BR_NO = ? ))OR
(('Sektor'= ? OR 'All' Like ?) AND (P.SE_ID= ? ))
)
Pozvedbe se dela na DB2, Dolžino parametrov je čist ql. Je že kdo imel podoben problem ? kako ga rešiti ?
dolenc ::
Sicer ugibam ker nisem nek stručko . To je verjetno del where pogoja in zgleda ok, tele '' res ne vem kaj pomenijo, pa like lahko samo na besedilnih poljih uporabljaš, če slučajno ni tist 'All', pa vse tabele, ki jih naslavlaš morajo biti v selectu, zapis tega kar si tukaj prilimal pa zgleda pravilen.
Ker program pa uporabljaš za delo z sqlom?
Pri procedurah se včasih tudi zgodi, da ti javi napako v kaki vrstici, pa ni nujno, da je ta narobe. Pač db2
Ker program pa uporabljaš za delo z sqlom?
Pri procedurah se včasih tudi zgodi, da ti javi napako v kaki vrstici, pa ni nujno, da je ta narobe. Pač db2
brinovcek ::
Delam poročilo v Reporting services z SQL Server Business Inteligence, ki ga bom nato polinkal z kocko v analysis services, kot sem že rekel pa je izvor podatkov DB2 baza. Vse dela ql dokler dam samo 1 vrstico v pogoje, ko jih je več pride do errorjev. Stvar se pa tut sprobal tako da sem dal notr konstante namest parametrov in stvar špila tako kot treba ... zgleda da DB2 driverji zajokajo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [SQL] MySQL, MSSQL, TSQL,... Kaj priporočate in kaj uporabljateOddelek: Programiranje | 4453 (3595) | Groove |
» | Nova različica podatkovne baze PostgreSQL 9.5 prinaša obilico novosti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 17693 (14559) | McAjvar |
» | SQL query za datume, ki se ne prekrivajoOddelek: Programiranje | 2612 (2243) | omnimint |
» | SQL parametriOddelek: Programiranje | 677 (539) | tomaz_sres |
» | Izvorna koda mojega par dnevnega dela; ce jo malo pokomentirate :) (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 6447 (4792) | Microsoft |