Forum » Zvok in slika » Philips dvp 3260 težave
Philips dvp 3260 težave
netfan ::
Pozdravljeni,
zanima me če mi lahko kdo pomaga rešiti eno težavo.Zadnje čase se mi je začelo dogajati, da moj predvajalnik preneha z predvajanjem filma nekje na tričetrt filma. Npr. če je film(Divx) dolg 1.55,00 min se bo ustavil na 1.20,00 min in mi pokaže meni.Sprva sem mislil da so krivi CD-ji pa sem film posnel na USB ključ, vendar je težava ista.Nadgradil sem firmware, težava je še vedno ista.Ko pa gledam film na računalniku, pa ni nobenih problemov. Skratka nobenega filma ne morem več pregledati do konca.
Hvala za odgovore in nasvete.
LP
zanima me če mi lahko kdo pomaga rešiti eno težavo.Zadnje čase se mi je začelo dogajati, da moj predvajalnik preneha z predvajanjem filma nekje na tričetrt filma. Npr. če je film(Divx) dolg 1.55,00 min se bo ustavil na 1.20,00 min in mi pokaže meni.Sprva sem mislil da so krivi CD-ji pa sem film posnel na USB ključ, vendar je težava ista.Nadgradil sem firmware, težava je še vedno ista.Ko pa gledam film na računalniku, pa ni nobenih problemov. Skratka nobenega filma ne morem več pregledati do konca.
Hvala za odgovore in nasvete.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smo za Trumpa 2012? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24291 (12486) | ZloTech |
» | Trkalnik v CERN-u ponovno obratujeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 14472 (12337) | Thomas |
» | težave s Pinnacle 9Oddelek: Zvok in slika | 942 (886) | TOP |
» | Ena fajn nalogaOddelek: Loža | 1348 (993) | jeti51 |
» | Modri dirk... ehm... pekačiOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 1839 (1839) | OrlyTM |