Forum » Pomoč in nasveti » How to Dual Boot Windows 7
How to Dual Boot Windows 7
boysta ::
Zanima me kako pridem do te nastavitve da imam izbiro 2 operacijskih sistemov ? Sedaj že imam naloženo sedmico x64 bit
na drugem ATA disku pa windows XP x64 kaj nastavim v sedmici ,da imam možnost izbire al v XP al 7 koo vjretno se to nastavi pod aplikacijo - msconfig
Če ima kdo kakšen link mi naj prosim posreduje hvala!
na drugem ATA disku pa windows XP x64 kaj nastavim v sedmici ,da imam možnost izbire al v XP al 7 koo vjretno se to nastavi pod aplikacijo - msconfig
Če ima kdo kakšen link mi naj prosim posreduje hvala!
popster ::
ja tam moraš nastavit da doda vnos v boot menue za tvoj drugi disk in da potem odšteva dokler imaš čas da izbereš ta drugega operacijskega, ki se pač ne boota privzeto
Mentalist ::
Imam en problem. Imam 2 particiji rad bi naredil dual boot z EasyBCD, sistem je Windows 7 ampak ko bi to rad naredil mi ob ponovnem zagonu napiše neko napako, na obeh diskih je windows 7 naložen... Hec je v tem, da imam na oni particiji veliko pomenbnih podatkov in bi rad prišel do nje.
Lool.
ender ::
Če rabiš samo priti do podatkov na drugem disku, bi ga moral videti v Računalniku (če ga ni tam, desno-klikni na Računalnik, izberi Upravljaj in klikni na Upravljanje diskov, kjer boš lahko določil črko pogona).
Če pa želiš dual-boot, pa lahko sistem zaženeš iz Windows 7 DVDja, in greš v Repair - tam ti bo samodejno namestil zagonski meni.
Če pa želiš dual-boot, pa lahko sistem zaženeš iz Windows 7 DVDja, in greš v Repair - tam ti bo samodejno namestil zagonski meni.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naložil sem XP na obsoječe Win 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1536 (1249) | vanromy |
» | BOOTMGR in NTLDR, ne najde boot.iniOddelek: Operacijski sistemi | 1559 (1385) | MrStein |
» | Izbira BOOTA op.sistema WindowsOddelek: Pomoč in nasveti | 974 (887) | VelikiTun |
» | Nastavljanje triple boot-aOddelek: Pomoč in nasveti | 710 (599) | Lonsarg |
» | Formatirnje Windows VistaOddelek: Operacijski sistemi | 817 (704) | Cold1 |