» »

PWDUMP2 v DOSU

PWDUMP2 v DOSU

borinho ::

No mam en problem, delam v eni firmi kjer so moje pravice na workstationu, zelo zelo oskubljene(ker sem bil kot student v eni firmi prej admin, mi gre zadeva mal na zivce), problem je clo tko hud da ne morm recimo instalirat kazaaja(pa podobnih zadev), zato si zelo zelim lokaln admin passw.,ker direkt kopija SAM-a na drug PC in crack na drugi masini ne deluje (syskey enkripcija), me zanima, ce seveda kdo ve, ce bootas pc z ntfsdos pro jem in pozenes pwdump2, a zadeva deluje (rad bi dobu hash), pa preden se podam v nakup ntfsdos pro, bi rad vedel

P.S. upam da ne krsim ksnih pravil slo techa s tem, noce jih mi pa zadevo pac poradirejte, ker nocem bit ksna persona grdis
if you miss your ex reload and try again

Gandalfar ::

hmm, nisem preprican ce je to tolerirano ampak ocitno obstaja dober vzrok, da ne dobis teh pravic. Se ti ne zdi?

borinho ::

Ne dobim jih predvsem zato ker poznam sefa adminov in se ne razumeva najbols(neki je mel z mojo sestro pa......), jezi me pa to ker majo admin osebki z manj znanja kot ga mam jest(pa ne da bi bil jest ksn car, ker nism), tko da je zadeva cist na osebni ravni, ce se ti pa zadeva ne zdi primerna pa pac brisi:)
if you miss your ex reload and try again

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ponudnik nam je odklopil internet zaradi napada

Oddelek: Loža
376644 (4299) K3kec
»

Slovenci imamo radi Firefox (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
8322499 (15512) veteran
»

Odkodiranje datoteke - NTFS

Oddelek: Pomoč in nasveti
402081 (1412) Loki
»

Težava z administraciskim geslom za windows xp

Oddelek: Pomoč in nasveti
251846 (1513) barabl
»

prigode računalničarjev :) (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
897727 (5116) TERORRIST

Več podobnih tem