Forum » Pomoč in nasveti » Težave z GARMIN-om
Težave z GARMIN-om

Fadil ::
Ima kdo danes težave z GPS-om? Sploh ni signala in ne najde satelitov! Mogoče zaradi vremena, ali je kakšna napaka kje? Ali pa je pri mojem kaj narobe...!?

JOKER ::
Sem šel sprobat, da vidim če je res lahko to takšna moteča zadeva.
Ugotovitev: po 60 sekundah (hladni zagon)moč signala: POLNO, število aktivnih satelitov: 7
A si že kdaj naredil morda nadgradnjo naprave oz. GPS sprejemnika na Garminovi strani?
Probaj si malo še o tem prebrat, mogoče da zaradi tega v slabem vremenu slabše vleče ... ugibam.
Ugotovitev: po 60 sekundah (hladni zagon)moč signala: POLNO, število aktivnih satelitov: 7
A si že kdaj naredil morda nadgradnjo naprave oz. GPS sprejemnika na Garminovi strani?
Probaj si malo še o tem prebrat, mogoče da zaradi tega v slabem vremenu slabše vleče ... ugibam.
- spremenilo: JOKER ()

Fadil ::
Sem ga nadgradil takoj ko sem ga kupil, pred cca. 6 meseci! Nima tudi ene črtice signala, čez kake 20 minut pa ena in to rdeča! Shit! A je šla antena?

JOKER ::
Sem ga nadgradil takoj ko sem ga kupil, pred cca. 6 meseci! Nima tudi ene črtice signala, čez kake 20 minut pa ena in to rdeča! Shit! A je šla antena?
Če ti pokaže črtico šele cez 20 minut in to rdečo, čeprav si na odprtem (ni ovir med napravo in nebom - krošnje, gosto naselje), potem je res najbolje, da stopiš do pooblaščenega servisa oz. trgovine, da ti zadevo še porihtajo, dokler je v garancijskem roku.
To, da ti čez 20 minut šele pokaže eno črtico ni dober znak. V dvajsetih minutah bi se moral konektat tudi iz ledenega stanja (če se malo pohecam).
- spremenilo: JOKER ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 TV AS LTE (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 57230 (32569) | brez-imenko |
» | Katero anteno in konektorje naj izberem za UMTS signalOddelek: Omrežja in internet | 1465 (1355) | Vanadium |
» | DVB-T DVB-C (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24247 (20176) | Domn |
» | Asus p535 - vaša mnenjaOddelek: Kaj kupiti | 4315 (2511) | sixtoo |
» | nokia n95 in navigacijaOddelek: Mobilne tehnologije | 5227 (4083) | kiFni |