» »

Težave z GARMIN-om

Težave z GARMIN-om

Fadil ::

Ima kdo danes težave z GPS-om? Sploh ni signala in ne najde satelitov! Mogoče zaradi vremena, ali je kakšna napaka kje? Ali pa je pri mojem kaj narobe...!? :(

JOKER ::

Sem šel sprobat, da vidim če je res lahko to takšna moteča zadeva.
Ugotovitev: po 60 sekundah (hladni zagon)moč signala: POLNO, število aktivnih satelitov: 7

A si že kdaj naredil morda nadgradnjo naprave oz. GPS sprejemnika na Garminovi strani?
Probaj si malo še o tem prebrat, mogoče da zaradi tega v slabem vremenu slabše vleče ... ugibam.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: JOKER ()

Sem ga nadgradil takoj ko sem ga kupil, pred cca. 6 meseci! Nima tudi ene črtice signala, čez kake 20 minut pa ena in to rdeča! Shit! A je šla antena?

JOKER ::

Fadil je izjavil:

Sem ga nadgradil takoj ko sem ga kupil, pred cca. 6 meseci! Nima tudi ene črtice signala, čez kake 20 minut pa ena in to rdeča! Shit! A je šla antena?

Če ti pokaže črtico šele cez 20 minut in to rdečo, čeprav si na odprtem (ni ovir med napravo in nebom - krošnje, gosto naselje), potem je res najbolje, da stopiš do pooblaščenega servisa oz. trgovine, da ti zadevo še porihtajo, dokler je v garancijskem roku.

To, da ti čez 20 minut šele pokaže eno črtico ni dober znak. V dvajsetih minutah bi se moral konektat tudi iz ledenega stanja (če se malo pohecam).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: JOKER ()

Torej je po vsej verjetnosti umrla antena!? JBG :(

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

A1 TV AS LTE (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Omrežja in internet
21057230 (32569) brez-imenko
»