Forum » Pomoč in nasveti » Image Recovery in System particij?
Image Recovery in System particij?

Pat_MaGroin ::
Pozdravljeni!
Iščem rešitev za en problem.
Imam prenosnik s SSD diskom, za katerega je Dell končno izdal firmware, ki podpiram TRIM.
Problem je, da je disk z recovery particijo + System disk C:.
S programom Acronis sem naredil image celotnega diska (recovery + system).
Težava je v tem, da ko poskušam "obnoviti" sistem, mi hoče Acronis recovery particijo označiti kot C, sistemsko pa kot D:. Bojim se tudi, da bi izgubil funkcijo recovery particije, če bi naredil to. Posodobitve firmwara tako še nisem naredil.
Ima kdo idejo, kako narediti image celotnega diska, da obdržim hidden recovery particijo in sistemsko particijo, tako da bo tudi recovery deloval?
V skrajnem primeru se tudi odpovem recovery particiji, ampak v tem primeru bi moral recovery particijo prenesti na bootable USB ključ (Dell factory stare image za Windows 7).
Ideje?
LP,
PIC
Iščem rešitev za en problem.
Imam prenosnik s SSD diskom, za katerega je Dell končno izdal firmware, ki podpiram TRIM.
Problem je, da je disk z recovery particijo + System disk C:.
S programom Acronis sem naredil image celotnega diska (recovery + system).
Težava je v tem, da ko poskušam "obnoviti" sistem, mi hoče Acronis recovery particijo označiti kot C, sistemsko pa kot D:. Bojim se tudi, da bi izgubil funkcijo recovery particije, če bi naredil to. Posodobitve firmwara tako še nisem naredil.
Ima kdo idejo, kako narediti image celotnega diska, da obdržim hidden recovery particijo in sistemsko particijo, tako da bo tudi recovery deloval?
V skrajnem primeru se tudi odpovem recovery particiji, ampak v tem primeru bi moral recovery particijo prenesti na bootable USB ključ (Dell factory stare image za Windows 7).
Ideje?
LP,
PIC
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Recovery particija in prenosnik.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2359 (2044) | D3m0r4l1z3d |
» | Kloniranje diskaOddelek: Programska oprema | 2992 (2258) | opeter |
» | Izdelava recovery particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1427 (1255) | Mr.B |
» | Kako spet zbootat recovery particijo na Dellu?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1935 (1698) | nodrim |
» | Dostop do recovery particijeOddelek: Operacijski sistemi | 1064 (951) | axee |