Forum » Pomoč in nasveti » Problem pri gledanju videov na net-u
Problem pri gledanju videov na net-u
dugi206 ::
Pozdravljeni.
Imam težavo z gledanjem videov na izklopu,youtubu.
Ko kliknem na neki video mi začne video po par sekundah štekati,na način da se mi v sekundnih intervalih slika zaustavlja.V bistvu video ne teče tekoče ampak mi teče sekundo pa se zaustavi,pa spet sekundo pa se spet zaustavi...
To pa se mi pojavlja samo pri videih ,ki jih gledam na internetu.Če gledam film preko bs playerja teče film tekoče.
Bi prosil za kakšen nasvet kaj bi lahko bilo narobe.
Hvala
Laptop Acer Aspire 7520G
AMD Turion 64x2 Mobile Technology
TL-64 (2.2. Ghz, 2x512 KB L2 cache
256MB NVIDIA Geforce 8400 G
3GB DDR2
320 HDD
Internet mam kabelski 1,5 MB
Imam težavo z gledanjem videov na izklopu,youtubu.
Ko kliknem na neki video mi začne video po par sekundah štekati,na način da se mi v sekundnih intervalih slika zaustavlja.V bistvu video ne teče tekoče ampak mi teče sekundo pa se zaustavi,pa spet sekundo pa se spet zaustavi...
To pa se mi pojavlja samo pri videih ,ki jih gledam na internetu.Če gledam film preko bs playerja teče film tekoče.
Bi prosil za kakšen nasvet kaj bi lahko bilo narobe.
Hvala
Laptop Acer Aspire 7520G
AMD Turion 64x2 Mobile Technology
TL-64 (2.2. Ghz, 2x512 KB L2 cache
256MB NVIDIA Geforce 8400 G
3GB DDR2
320 HDD
Internet mam kabelski 1,5 MB
huek111 ::
Se mi zdi, da prepočasna internetna linija. Video se bolj hitro predvaja, kot pa nalaga iz Youtube-a.
Na začetku daj video na pavzo,da se download-a, potem pa ga poglej.
Na začetku daj video na pavzo,da se download-a, potem pa ga poglej.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: huek111 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | After Effects - ideja za efektOddelek: Programska oprema | 1909 (1121) | #000000 |
» | Nadgradnja starega računalnika (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 19158 (16259) | hojnikb |
» | A tole res ni za net pa za youtube?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3606 (2540) | hojnikb |
» | YouTube počasenOddelek: Omrežja in internet | 6829 (5720) | Xserces |
» | Filmi s 60 fps? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20630 (18787) | Tarzan |