Forum » Pomoč in nasveti » Razer-težava z desnim klikom
Razer-težava z desnim klikom
syti ::
Imam miško Razer Diamondback 3G z najnovejšimi driverji ter XP.. Miška mi deluje normalno, vendar se problem pojavi, ko hočem igrati kakšno igro.
Pri battlefield 2, pri Mafija 2 in pri warrocku(te sem probal do sedaj), če kliknem desni klik (za aimat) mi miško vrže čisto na drugo mesto.. tako če merim v drugega igralca in pritisnem, da bi ga aimu, vrže merc čisto nekam drugam..
Probal sem tudi z Lachesis in isto nedela..
Napirmer pri Cod2 mi pa naromalno dela use.. lahko namerm normalno, kt da nebi blo nč..
Mogoče kdo pozna rešitev?
Pri battlefield 2, pri Mafija 2 in pri warrocku(te sem probal do sedaj), če kliknem desni klik (za aimat) mi miško vrže čisto na drugo mesto.. tako če merim v drugega igralca in pritisnem, da bi ga aimu, vrže merc čisto nekam drugam..
Probal sem tudi z Lachesis in isto nedela..
Napirmer pri Cod2 mi pa naromalno dela use.. lahko namerm normalno, kt da nebi blo nč..
Mogoče kdo pozna rešitev?
popster ::
probaj zamenjat na tipko alpa samo malo primerjat kako imaš v nastavitvah "kjer dela in kjer ne"
syti ::
sej probal dat na tipko.. na tipki je normalno delalo..
Ko klikam mi "merc" premika desno.. lahko naredim tudi cel krog okoli sebe..
evo tkole :
Ko klikam mi "merc" premika desno.. lahko naredim tudi cel krog okoli sebe..
evo tkole :
Zgodovina sprememb…
- spremenil: syti ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia 515Oddelek: Mobilne tehnologije | 1468 (1324) | amacar |
» | Samsung 55h6400 problemOddelek: Zvok in slika | 3899 (3438) | Han |
» | South Park: The Stick of TruthOddelek: Igre | 6541 (4365) | GamerBoy |
» | Katera gaming tipkovnica ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6387 (5232) | deadbeef |
» | Tipkovnica Optimus s spremenljivim prikazom tipkOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4300 (3297) | NorK |