Forum » Pomoč in nasveti » Povezava laptop->wifi->modem->PC
Povezava laptop->wifi->modem->PC
TehDucky ::
Zanima me, če je možno povezati Laptop na PC preko Wifi na brezžični router, z routerja na modem, na katerega pa je priklopljen tudi PC. Če je sledečo povezavo možno skupaj spravit le z nekaj nastavitvami, bi bil vesel, če mi kdo zadevo opiše oz. mi da link do kakšne strani, ki bi mi lahko pomagala.
Stvar imam za povezat tako, ker nimam nobenega crossover kabla, da bi postavil preko LANa. Imam pa za poslat kar precejšno količino GB, tako da USB in DVD odpadejo. Trdega diska pa žal nimam.
Najlepša hvala
Stvar imam za povezat tako, ker nimam nobenega crossover kabla, da bi postavil preko LANa. Imam pa za poslat kar precejšno količino GB, tako da USB in DVD odpadejo. Trdega diska pa žal nimam.
Najlepša hvala
Valentin ::
Zanima me, če je možno povezati Laptop na PC preko Wifi na brezžični router, z routerja na modem, na katerega pa je priklopljen tudi PC. Če je sledečo povezavo možno skupaj spravit le z nekaj nastavitvami, bi bil vesel, če mi kdo zadevo opiše oz. mi da link do kakšne strani, ki bi mi lahko pomagala.
Najlepša hvala
Pretakni PC v router in bi se morala z laptopom videti v mrežnih povezavah...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | linksys wrt160nl + MEDIONŸ P89137 WLAN ojačevalnik prekinja wirelessOddelek: Pomoč in nasveti | 2768 (2660) | floyd1 |
» | SAMSUNG UE40D5000 in DLNAOddelek: Zvok in slika | 2572 (2519) | Gapi |
» | Povezava med dvema računalnikomaOddelek: Omrežja in internet | 1719 (1621) | Bostyan007 |
» | brezžična povezava dveh routerjevOddelek: Omrežja in internet | 4311 (4177) | Yacksy |
» | Brezžični ruter - doseg?Oddelek: Omrežja in internet | 2516 (2296) | pivmik |